- הוסף לסימניות
- #4,841
בכללי שוה לפנות למתוכים להגיד להם שאתה מחפש דירה במחיר X ואז ברגע שיהיה דירה כזאת בשוק יהיה כבר מי שיעדכן אותך..
זה כלל מאוד נכוןבכללי שוה לפנות למתוכים להגיד להם שאתה מחפש דירה במחיר X ואז ברגע שיהיה דירה כזאת בשוק יהיה כבר מי שיעדכן אותך..
את המציאה הזאת אני מחפש אם יש תעדכן או מספר של מתווך שיש לו 4 חדרים ב1.3 דרך אגב דיברנו השבע כי זה יוצא כ12000 אלף למטר שמשם זה רק יעלה על בטוחהדירה בשכונת בצוותא באמת מכונס נכסים אבל עדין ניתן בהחלט למצוא דירות במחירי מציאה שבוע שעבר נסגר עוד דירה 4 חדרים ב1.3 ממליץ לחפש יותר בשכונת החורש..
4 חדרים עם מרפסת סוכה וכיור כפול ב ₪ 1,330,000את המציאה הזאת אני מחפש אם יש תעדכן או מספר של מתווך שיש לו 4 חדרים ב1.3 דרך אגב דיברנו השבע כי זה יוצא כ12000 אלף למטר שמשם זה רק יעלה על בטוח
המחירים בחריש עדיין עומדים על אותם מחירים מלפני חצי שנה
וחוץ מקיפאון עמוק שקיים בכל השוק
השבוע זכיתי להשתתף במעמד ייחודי ומרגש במיוחד: חנוכת בית הכנסת החדש "תפילה למשה" בשכונת "בצוותא" בחריש. ההתרגשות הייתה בכפליים: גם בפן האישי, המקום נקרא ע"ש מורי חמי הגאון רבי משה קרויזר זצ"ל בעמח"ס "תפילה למשה". ובפן הציבורי: זוהי עוד תחנה חשובה בדרך להפיכתה של חריש לעוד עיר שכל חרדי יכול לגור בה לכתחילה (לא עיר חרדית, אין לאיש יומרות או חלום לכך, אך בהחלט מקום שאפשר לגור בו).
קורה משהו בעיר הנפלאה הזו, מעבר להתפתחות המואצת, ברוחניות ובגשמיות, באופן ומהירות שאין שני להם בכל הארץ, יש כאן תופעה נוספת שבמבט ראשון נראית כחסרון, אך מדובר בהזדמנות פז שחכמים ינצלו אותה: המחירים כאן ירדו באופן דרמטי בחודשים האחרונים.
דירת 5 חדרים שהתקרבה לשני מיליון ניתנת להשגה היום ב1.5 ₪ פלוס מינוס, דירת 4 חדרים מפוארת ניתנת להשגה ב1.3 . אם לוקחים בחשבון כי דירת 5 חדרים בחריש היא ארמון של 120 מ"ר, עם מרחבים חנייה ומחסן מכובדים, ואם זוכרים שמדובר בדירה חדשה וחדשיה, אלו כמעט מחירים של דימונה.
נכון, בכל הארץ יש ירידת מחירים כללית (זוכרים איפה קראתם לראשונה לפני שנה שזה עומד לקרות?), אך כאן לא מדובר בירידה אלא בצניחה חופשית של 25% מהמחיר, אין דברים כאלו בשום מקום, תבדקו.
לא רשום שם באיזה מחיר?מה מצב המכירות כרגע?
"אתה תופס אותי לראיון בדיוק בימים שבהם נרשמת התעוררות. לפני שבוע היינו מוכרים בקושי דירה או שתיים בשבוע, עכשיו אנחנו מוכרים לפחות 5 דירות. אני לא יודע מה המגמה הארצית, אבל אני מוכר. שלא תטעה, ההתעוררות מזערית, יש בחריש ומודיעין התעוררות. גם בקרית גת. התחלתי להיות מעודד כי אני מקבל טלפונים ופניות רבות".
אהבתי את המשפט הזה.אני לא מגדיר את עצמי כאיש נדל"ן אלא כבעל מפעל לייצור ולמכירת דירות. הקוטג' מתייקר, גם המלט מתייקר.
הם באמת עושים ים של כסף.אהבתי את המשפט הזה.
כולם בטוחים שהקבלנים עושים עלינו ים כסף, סך הכל יש על הקבלן סיכון גדול, ובגלל שהמחזור גדול הרווחים גדולים (האחוזים אותו דבר).
חוץ מזה שהקבלן צריך להביא הון עצמי מאוד גבוה, כך שצריך לחשב את הרווח שלו באחוזים ביחס להון עצמי (לדוגמא הון עצמי 100 מיליון, רווח 50 מיליון, בפרויקט של 5 שנים, יש כאן סך הכל רווח של 10% לשנה).
יש 11 מודעות של דירות 4 חד' מתחת 1.4 מיליון. קשה להאמין שכולן מכונס נכסים...חריש ביקפאון כמו שאר חלקי הארץ (ואולי אף מעט יותר)
אבל ממש לא לכיוונים שאתה מנסה למשוך אליהם
וכבר דובר לעיל שהדירה של 1.35 היא הייתה דירת כונס נכסים
הנה נתונים מרשות המיסים משלושת החודשים האחרונים - 10 דירות 4 חד' עד מחיר של 1.45בית שמשניק-למעיישה כל מה שהבאת זה מתווכים
תנסה לבדוק בשוק הפרטי...
ותנסה לבדוק במדלן
בכל אופן אדרבה למי שיש דירת 4 חדרים במחירים של 1.4
נשמח שיפרסם פה(בדגש לא ממתווכים,שתמיד מסבירים לך בסוף שהדירה בדיוק נמכרה
או שזה היה דירה אחרת שבדיוק נמכרה וכן הלאה...)
יש פה דירה אחת שרק חצי אחוז נמכרהנה נתונים מרשות המיסים משלושת החודשים האחרונים - 10 דירות 4 חד' עד מחיר של 1.45
צפה בקובץ המצורף 1517009
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //