מצטרפת לנ"ל...נכתב ע"י מילה בסלע;840210:לא ממליצה על אף חברה מהחברות הוותיקות, כולם מסובבים אותך על אצבעם הקטנה ועושים הכל כדי שתרגיש לקוי למידה מול שלל מושגים בלתי מפוענחים.
יש לי אח ראש צוות עסקי בפלאפון וגם הוא מודה בשורה לעיל.
מסקנה: אל תתחברי לשום חברה. תקני את המכשיר בעצמך ואת הסים מהחברות החדשות בלי התחייבות לאיש.
בהצלחה!
נכתב ע"י צדיק;840203:לאיזה מספרים אתם מתקשרים בעיקר ניידים כשרים או לא כשרים
מה הפרוצדורה לכזה דבר?נכתב ע"י מילה בסלע;840210:לא ממליצה על אף חברה מהחברות הוותיקות, כולם מסובבים אותך על אצבעם הקטנה ועושים הכל כדי שתרגיש לקוי למידה מול שלל מושגים בלתי מפוענחים.
יש לי אח ראש צוות עסקי בפלאפון וגם הוא מודה בשורה לעיל.
מסקנה: אל תתחברי לשום חברה. תקני את המכשיר בעצמך ואת הסים מהחברות החדשות בלי התחייבות לאיש.
בהצלחה!
אני לא יודע איפה את עובדת וכו', דבר אחד אני יודע: סוכן זה שנתתי את פרטיו הוא סוכן מאנ"ש ישר וירא שמים, וניתן לברר עליו בריכוזי אנ"ש בעיר כביתר עילית.נכתב ע"י מש;840789:בתור אחת שעובדת בחברת סוללר, הסוכרנים לא תמיד מדברים אמת- האינטרס שלהם זה למכור ואח"כ אפשר לחפש אותם! אז תיזהרו....
נכתב ע"י א.ת. פ.;840318:מה הפרוצדורה לכזה דבר?
נכתב ע"י מילה בסלע;841075:החברות החדשות מתבססות על שיטת גבייה שונה מהחברות הוותיקות.
גולן טלקום וכל השאר מציעים לך לרכוש את הפל' כמו כל מכשיר חשמלי אחר, ממשהו שאתה סומך עליו ויכול לתת שרות תיקונים על המכשיר במידה ויתקלקל.
בקיצור: החברה אינה אחראית על המכשיר עצמו ואינה קשורה בשום דרך לאופן הפיזי של השימוש. (מה שמוציא מכלל שליטה את אפשרות ההכשרה של החברה או השימוש, כי כל אחד יוכל להחליף מכשיר וכל האפשרויות תהיינה פתוחות בפניו)
לאחר שבחרת מכשיר אתה פונה לחברה ומבקש 'סים'. התשלום הוא חד פעמי, ללא שום התחייבות- שלם 80 ש"ח לחודש אלול ודבר ללא הגבלה. רעיון חסכוני לדברנים, אין מה לומר. נגמר אלול? קנה מחדש לתשרי, וכך הלאה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים