מחירי פלאפונים

• הוסף לסימניות
על איזו חברת פלאפונים אתם ממליצים בעיקר מבחינת מחיר,
הכוונה לפלאפון כשר- (אני מדברת הרבה בפלאפון וזה די חשוב לי כמות הדקות חינם)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לאיזה מספרים אתם מתקשרים בעיקר ניידים כשרים או לא כשרים

• הוסף לסימניות
לא ממליצה על אף חברה מהחברות הוותיקות, כולם מסובבים אותך על אצבעם הקטנה ועושים הכל כדי שתרגיש לקוי למידה מול שלל מושגים בלתי מפוענחים.
יש לי אח ראש צוות עסקי בפלאפון וגם הוא מודה בשורה לעיל.
מסקנה: אל תתחברי לשום חברה. תקני את המכשיר בעצמך ואת הסים מהחברות החדשות בלי התחייבות לאיש.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כדאי לחכות.
תיכף יהיה אישור מועדת הרבנים לחברות החדשות.

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים את ה'ללא הגבלה' אז יש ב99 באורנג. אולי יש יותר זול אבל בערך זה המחיר.
את המחירים של פעם אין היום אא"כ, לרכוש מאחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840210:
לא ממליצה על אף חברה מהחברות הוותיקות, כולם מסובבים אותך על אצבעם הקטנה ועושים הכל כדי שתרגיש לקוי למידה מול שלל מושגים בלתי מפוענחים.
מסקנה: אל תתחברי לשום חברה. תקני את המכשיר בעצמך ואת הסים מהחברות החדשות בלי התחייבות לאיש.
בהצלחה!
מצטרפת לנ"ל...
ניתן לקנות מכשיר וסים בנפרד? תקחי את המספר איתך?
כרגע יש במירס 1800 לכל היעדים, 180 לא כשרים, 200 ווקי טוקי 59 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צדיק;840203:
לאיזה מספרים אתם מתקשרים בעיקר ניידים כשרים או לא כשרים

בעיקר ניידים כשרים קצת לא כשר וקצת נייחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840210:
בהצלחה!
מה הפרוצדורה לכזה דבר?

• הוסף לסימניות
99-ללא הגבלה זה המחיר גם בפלאפון.

לגבי החברות החדשות- עדין אין להם קומה כשרה כך שזה לא רלוונטי למכשיר כשר.
אבל בלי קשר היתי מממליצה לך לבדוק גם שירות וכדו'. כי המחיר זה לא העיקר...

• הוסף לסימניות
מתוך נסיון אני ממליץ לך לפנות לסוכן מורשה הוא יבהיר לך את כל הנושאים עד לפרטי-פרטים.
אני ממליץ בחום על סוכן סלקום מאזור ירושלים והסביבה, אשר וייס שמו, אני מאוד מאוד נהניתי ממנו.
מס' הטלפון שלו 0527154000.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בתור אחת שעובדת בחברת סוללר, הסוכרנים לא תמיד מדברים אמת- האינטרס שלהם זה למכור ואח"כ אפשר לחפש אותם! אז תיזהרו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;840789:
בתור אחת שעובדת בחברת סוללר, הסוכרנים לא תמיד מדברים אמת- האינטרס שלהם זה למכור ואח"כ אפשר לחפש אותם! אז תיזהרו....
אני לא יודע איפה את עובדת וכו', דבר אחד אני יודע: סוכן זה שנתתי את פרטיו הוא סוכן מאנ"ש ישר וירא שמים, וניתן לברר עליו בריכוזי אנ"ש בעיר כביתר עילית.

• הוסף לסימניות
מנסיון מר שלי ושל כמה מהסובבים- לא הייתי ממליצה על חברת פלאפון. אמנם עזבתי אותם כבר מזמן ואולי הם שדרגו את השרות, אבל לא הייתי מעיזה לחזור אליהם.
נשאר סלקום או אורנג' כשרים. כרגע אני בסלקום ואין לי תלונות מיוחדות עליהם. החשבוניות שלהם ברורות, והדבר היחיד שמוגדר כבעייתי-זה שהמענה אצל נציגי השרות איטי מבעבר.
בעוד שבעבר לא המתנתי יותר מדקה, היום (אולי כי הביקוש אליהם גדל..) אני זוכה לשמוע את מנגינות ההמתנה האדיבות(!) למשך זמן ארוך יותר.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שסלקום בכללי הכי זולים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;840318:
מה הפרוצדורה לכזה דבר?

החברות החדשות מתבססות על שיטת גבייה שונה מהחברות הוותיקות.

גולן טלקום וכל השאר מציעים לך לרכוש את הפל' כמו כל מכשיר חשמלי אחר, ממשהו שאתה סומך עליו ויכול לתת שרות תיקונים על המכשיר במידה ויתקלקל.
בקיצור: החברה אינה אחראית על המכשיר עצמו ואינה קשורה בשום דרך לאופן הפיזי של השימוש. (מה שמוציא מכלל שליטה את אפשרות ההכשרה של החברה או השימוש, כי כל אחד יוכל להחליף מכשיר וכל האפשרויות תהיינה פתוחות בפניו)

לאחר שבחרת מכשיר אתה פונה לחברה ומבקש 'סים'. התשלום הוא חד פעמי, ללא שום התחייבות- שלם 80 ש"ח לחודש אלול ודבר ללא הגבלה. רעיון חסכוני לדברנים, אין מה לומר. נגמר אלול? קנה מחדש לתשרי, וכך הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;841075:
החברות החדשות מתבססות על שיטת גבייה שונה מהחברות הוותיקות.

גולן טלקום וכל השאר מציעים לך לרכוש את הפל' כמו כל מכשיר חשמלי אחר, ממשהו שאתה סומך עליו ויכול לתת שרות תיקונים על המכשיר במידה ויתקלקל.
בקיצור: החברה אינה אחראית על המכשיר עצמו ואינה קשורה בשום דרך לאופן הפיזי של השימוש. (מה שמוציא מכלל שליטה את אפשרות ההכשרה של החברה או השימוש, כי כל אחד יוכל להחליף מכשיר וכל האפשרויות תהיינה פתוחות בפניו)

לאחר שבחרת מכשיר אתה פונה לחברה ומבקש 'סים'. התשלום הוא חד פעמי, ללא שום התחייבות- שלם 80 ש"ח לחודש אלול ודבר ללא הגבלה. רעיון חסכוני לדברנים, אין מה לומר. נגמר אלול? קנה מחדש לתשרי, וכך הלאה.

נכון, אבל זה לא כשר !! כך שזה אפילו לא אופציה.

כמו שכבר הקדימו, חברת פלאפון חרטה על דיגלה את חוסר השירות וגזילת ממון לקוחות בכל מיני צורות ואופנים, כך, שגם במחיר זול לא כדאי להצטרף אליהם, כי המחיר הזול פתאום יעלה יקר מכל מיני סיבות לא ברורות, וגם השירות שם הוא נוראי (שבוע שעבר המתנתי 45 דקות למענה מנציג שירות, עד שהתייאשתי.)

אורנג', די בסדר, יש להם מחירים טובים, וגם סלקום בסך הכל די בסדר.

לחברות החדשות עדיין אין אישור של וועדת הרבנים, שוה להמתין, ובכל מקרה, המכשירים של סלקום ואורנג' מתאימים זה לזה וכן לשאר החברות החדשות, המכשירים של פלאפון בגלל מיושנות של מערכת התקשורת, אינם יכולים להיות בשימוש של חברה אחרת, כך שכשנעובר כולנו לחברות החדשות לאחר קבלת ההכשר, מי שיש לו מכשיר של חברת פלאפון יצטרך לקנות מכשיר חדש.

• הוסף לסימניות
אני עד עכשיו הייתי בפלאפון ואני ממש לא מרוצה- המחירים שם מטורפים לעומת חברות אחרות גם היחס לא משו לכן אני מחפשת חברה אחרת,

• הוסף לסימניות
רק לא פלאפון. שבענו מהם מרורים בכל התחומים, הן במכשיר, הן באחריות שלהם, הן בזמן המתנה, הן בשירות לקוחות, הן בחשבוניות מנופחות בכל מיני חיובים חד פעמיים לא ברוריים.
בסלקוםם הייתי ואני עדין מרוצה. לא גבו מעולם מעבר למה שאמרו. לאחר שמכשירי יצא מכלל שימוש ולא הצליחו לתקן אותו- קבלתי מכשיר חדש ללא תוספת תשלום, וזמן המתנה ארוך. כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה