דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

כנראה אתה גר בד'3.
(אני לא גר במר עוקבא)
מר עוקבא זה בעצם על האמוראים. יש שם הכל בתי כנסת מסחר תח"צ. מול המתנ"ס והפארק. ד'3 לא מספיק מוגדר, אבל יש בד'3 הרבה מקומות רחוקים יחסית, או שאין חנויות ותח"צ (הרבה חנויות בד'3 עדיין ריקות) המדרכות עדיין שבורות בחלק מד'3. גם הבתי כנסת במר עוקבא יותר "בנויים" מהבתי כנסת בד'3.
נכון אני גר בד3 אבל לא הבנתי אותך את בא להתווכח עם העובדה שד3 הוא הכי יקר

זה ברור ד'3 הוא שיאנית השכירות בשכונה ללא שום קשר לפיתוח! זה בגלל האוכלוסייה המועדפת!

יש לי שאלה, האם ישנם דירות בבית שמש לשכירות שעומדות ריק יותר מחודש?
[לכאורה חייב להיות - לריבוי הדירות שנבנות בעיר בפרט רמה ד' ולא נראה שכבר כולם מאוכלסות בכלל!!]
ואם כן למה זה לא מביא להורדת המחיר, הרי אין שום טעם למשכיר להשאיר את המחיר הגבוה ולהפסיד חודשי שכירות שזה הרבה הרבה יותר מההפרש שאילו היה מוריד היה מוצא הרבה יותר שוכרים, יש כמויות משפחות צעירות מירושלים שמחפשים בנרות שכירות זולה בבית שמש ואם היו מוצאים מזמן היו עוברים לב"ש, רק הבעיה שכיום המחירים הם ממש אותו דבר (חוץ מהפרש קטן בגודל הדירה שב"ש יחסית גדול יותר).
[אני אישית מצטופף לי כבר שנה שלישית עם ילד ביחידה כי אין לי לב לשלם כפול ממה שאחים שלי שילמו בזמנם (עד שלא יהיה ברירה.. ואולי עד אז אני אשתכנע לעבור לצפת ראיתי לאחרונה פרסומת שם של דירה 3 חדרים ב2000 - גמיש!!! חסכון של 3000 ש"ח מלשכור פה (כמו להחזיק שתי רכבים..)]

יש לי שאלה, האם ישנם דירות בבית שמש לשכירות שעומדות ריק יותר מחודש?
[לכאורה חייב להיות - לריבוי הדירות שנבנות בעיר בפרט רמה ד' ולא נראה שכבר כולם מאוכלסות בכלל!!]
ואם כן למה זה לא מביא להורדת המחיר, הרי אין שום טעם למשכיר להשאיר את המחיר הגבוה ולהפסיד חודשי שכירות שזה הרבה הרבה יותר מההפרש שאילו היה מוריד היה מוצא הרבה יותר שוכרים, יש כמויות משפחות צעירות מירושלים שמחפשים בנרות שכירות זולה בבית שמש ואם היו מוצאים מזמן היו עוברים לב"ש, רק הבעיה שכיום המחירים הם ממש אותו דבר (חוץ מהפרש קטן בגודל הדירה שב"ש יחסית גדול יותר).
יכול להיות שיש, אבל בדרך כלל זה משכירים שלא מפרסמים טוב.
גם אם יש, בדרך כלל באיזורים שכרגע צריך רכב.
ועוד שנה/שנתיים כשיהיו אוטובוסים והאיזור יתפתח המחיר יעלה כך שאני לא יודע עד כמה זה משתלם לך.
וגם ה"זול" זה נניח 4500 ש"ח לשלשה חדרים, באמת במחיר הזה אפשר כבר למצוא יחידה בירושלים.

אני דווקא שמעתי שיחידה בירושלים עולה 6 אלף

מכיר מישהו ששוכר יחידה ענקית במרכז ירושלים ב5300 ש"ח.
יש גם יחידות במרכז ירושלים ב4500 ש"ח ואולי גם פחות.

יש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונות
מטבח משודרג
ומרפסת עם נוף לפארק
(כמובן, יש גם חניה ומחסן קטן עם חלון)
הדירה מתפנה בסוף החודש
בכמה ניתן להשכיר אותה?
יש דירות 3 חדרים במר עוקבא שהשכירו ב5000
יכולה להשכיר ב6000
לחסידים ד3 עדיף. ללטאים מר עוקבא עדיף

קח בחשבון שאין חנויות במר עוקבא אין תח"צ נורמלית
אתה יורד ממר עוקבא להאמוראים יש שם הכל.
גם בתלמוד בבלי ונהרדעא אין חנויות. ושם גם אם אתה יורד להאמוראים צריך לחצות את הכביש כדי להגיע לגוד מרקט לדוג', ועוד מעט הולך להיות שם גדר בכביש, כך שיהיה צריך לעשות עיקוף עד המעבר חציה כדי לחצות את הכביש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה