- הוסף לסימניות
אני מחפש...יש לך דירה?
אני מחפש...יש לך דירה?
בכללי זה בסביבות 4500 אבל לאחרונה ראיתי גם ב 4200 .מה המחיר היום לדירת 3 חדרים קטנה עם מרפסת/בלי מרפסת, בד4?
נכון אני גר בד3 אבל לא הבנתי אותך את בא להתווכח עם העובדה שד3 הוא הכי יקרכנראה אתה גר בד'3.
(אני לא גר במר עוקבא)
מר עוקבא זה בעצם על האמוראים. יש שם הכל בתי כנסת מסחר תח"צ. מול המתנ"ס והפארק. ד'3 לא מספיק מוגדר, אבל יש בד'3 הרבה מקומות רחוקים יחסית, או שאין חנויות ותח"צ (הרבה חנויות בד'3 עדיין ריקות) המדרכות עדיין שבורות בחלק מד'3. גם הבתי כנסת במר עוקבא יותר "בנויים" מהבתי כנסת בד'3.
אם יש לך נתונים אוקיי. אבל בהיגיון אני לא רואה סיבה לשלם יותר שכירות על שכונה בכלל לא מפותחת.נכון אני גר בד3 אבל לא הבנתי אותך את בא להתווכח עם העובדה שד3 הוא הכי יקר
?לי יש בד3 שדרות האמוראים 5 חדרים+מרפסת 30 מ"ר,
מתפנה עוד מעט
בכמה אני יכולה להשכיר?
תודה
יכול להיות שיש, אבל בדרך כלל זה משכירים שלא מפרסמים טוב.יש לי שאלה, האם ישנם דירות בבית שמש לשכירות שעומדות ריק יותר מחודש?
[לכאורה חייב להיות - לריבוי הדירות שנבנות בעיר בפרט רמה ד' ולא נראה שכבר כולם מאוכלסות בכלל!!]
ואם כן למה זה לא מביא להורדת המחיר, הרי אין שום טעם למשכיר להשאיר את המחיר הגבוה ולהפסיד חודשי שכירות שזה הרבה הרבה יותר מההפרש שאילו היה מוריד היה מוצא הרבה יותר שוכרים, יש כמויות משפחות צעירות מירושלים שמחפשים בנרות שכירות זולה בבית שמש ואם היו מוצאים מזמן היו עוברים לב"ש, רק הבעיה שכיום המחירים הם ממש אותו דבר (חוץ מהפרש קטן בגודל הדירה שב"ש יחסית גדול יותר).
אולי בשנלראני דווקא שמעתי שיחידה בירושלים עולה 6 אלף
יש דירות 3 חדרים במר עוקבא שהשכירו ב5000יש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונות
מטבח משודרג
ומרפסת עם נוף לפארק
(כמובן, יש גם חניה ומחסן קטן עם חלון)
הדירה מתפנה בסוף החודש
בכמה ניתן להשכיר אותה?
?לי יש בד3 שדרות האמוראים 5 חדרים+מרפסת 30 מ"ר,
מתפנה עוד מעט
בכמה אני יכולה להשכיר?
תודה
קח בחשבון שאין חנויות במר עוקבא אין תח"צ נורמליתאם יש לך נתונים אוקיי. אבל בהיגיון אני לא רואה סיבה לשלם יותר שכירות על שכונה בכלל לא מפותחת.
אתה יורד ממר עוקבא להאמוראים יש שם הכל.קח בחשבון שאין חנויות במר עוקבא אין תח"צ נורמלית
אין סיכוי שעונים לי?
תלוי איפהאין סיכוי שעונים לי?
רשמת את הפרטיםתלוי איפה
קומה
נוף, עם כל זה זה מגיע ל7 א'
אני לא מכירה מחירים עדכנים של 5 חדרים,אין סיכוי שעונים לי?
נכון היא הושכרה לפני שנתיים ב5000אני לא מכירה מחירים עדכנים של 5 חדרים,
לפני שנתיים זה היה 5000 אם זה עוזר![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים