דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

מאחל לך למצוא במחיר שתואם לתקציב שלך. לגבי המחירים הזולים - השאלה באיזה מיקום, האם פנימי יותר או חיצוני. בינתים ככל שבדקתי המחירים באיזור הבנין שלי גבוהים בהרבה. 7000 זה מוגזם, אבל באיזור 5.8-6 סביר לחלוטין. ואל תשכח שיולי אוגוסט זה חודשי הביקוש הגדולים...
עוד שנה גם 7000 יהיה סביר הבעיה היא בתאוות ממון שאחד מרים את האף כולם מרימים את האף.
כשהילד שלך ירצה לשכור דירה נורמלית בבית שמש הוא כבר יצטרך לשלם 8000 אתה הורס לו את החיים לא לי

יש לך מספר?
אנסה לבדוק היום
לגבי המחירים ישנם אנשים/מתווכים שמנסים לעלות מחירים - אסור להסכים למחירים הללו
יש זולים במיקומים טובים, במרחק של 7-8 דקות הליכה ישנם מחירים עוד יותר זולים
ד' 4 זול משמעותי מ ד' 3
אבל אני הייתי אומר לחכות, בפרט לקראת האיכלוסים החדשים שיש עכשיו
חלק גדול מהמתאכלסים כבר שוכרים כיום בד' והדירות החדשות צפויות לפתוח עוד דירות להשכרה,
וודאי שלא הייתי ממליץ לסגור במחירים שערורותיים, חבל

עוד שנה גם 7000 יהיה סביר הבעיה היא בתאוות ממון שאחד מרים את האף כולם מרימים את האף.
כשהילד שלך ירצה לשכור דירה נורמלית בבית שמש הוא כבר יצטרך לשלם 8000 אתה הורס לו את החיים לא לי
חבל על ההתקפה. בינתים השכירות עוד לא כסתה לי את המשכנתא החודשית של מחיר למשתכן... וכשהוצאתי אותה להשכרה והמחירים עמדו על 4+ לא התלוננתי אז על תאוות הבצע של השוכרים לשכור במה שיותר נמוך כשהשוק היה נמוך באופן לא סביר. סך הכל המחיר התאזן מעט בייחס לעלות הדירה.

אני אוציא את הדירה להשכרה
במילים אחרות: 'הוציא את השוכר מהדירה'
זה ממש לא מחיר שוק אלא פשוט שלשוכר יש עליות נוספות כמו הובלה וכו'
בירושלים היום: למעט שכונת גוש 80 ורוממה החדשה, = 8 א'

הייתי מעלה מישא ברכה מחירי דירות לשכירות אבל אני לא יודע איך מעלים יש כאלה שלוקחים על 3 חדרים 5500

אבל אני הייתי אומר לחכות, בפרט לקראת האיכלוסים החדשים שיש עכשיו
בדר"כ לא ממליץ על המתנה ליולי אוגוסט למעט הפעם שעוד חודשיים שלוש יהיה ברמת אברהם לבדה אכלוס של יותר מ300 דירות!

חבל על ההתקפה. בינתים השכירות עוד לא כסתה לי את המשכנתא החודשית של מחיר למשתכן... וכשהוצאתי אותה להשכרה והמחירים עמדו על 4+ לא התלוננתי אז על תאוות הבצע של השוכרים לשכור במה שיותר נמוך כשהשוק היה נמוך באופן לא סביר. סך הכל המחיר התאזן מעט בייחס לעלות הדירה.
תלוי איזה משכנתא לקחת 5000 מכסה לרוב האנשים שקנו במחיר למשתכן את המשכנתא

במילים אחרות: 'הוציא את השוכר מהדירה'
הי, לא מחפש להוציא אותו ואפילו אשמח אחרי תום האופציות בחוזה לחתום איתו חוזה חדש במחיר סביר, אפילו נמוך מעט ממחיר השוק כי הוא שוכר טוב כבר כמה שנים. סך הכל אמור לעלות לו המחיר לכ-5 אשח והוא מבקש שאתן לו לממש את האופציה במחיר הנמוך. לא מחפש להוציא אף אחד, לא קניתי את הדירה לספורט ואני לא גביר, ביקשתי עזרה להבין מה מחירי השוק או הטווח שקיים כעת לדירה במחיר הזה. אשמח לתשובות קונקרטיות שמתאימות לדירה הספציפית שלי.
אגב, ברחוב שלי בבני ברק, יש בהחלט פערים משמעותיים בין מחיר השוק לשכירות/קניה בתחילת הרחוב שצמוד למרכז, לבין קצה הרחוב במרחק מספר דקות הליכה בשל כל מיני פרמטרים אחרים. וכשאני חפשתי לעצמי דירה העדפתי לוותר על פרמטרים מסויימים כדי להגיע לדירה זולה יותר. אבל לא "אכפתי" את התקציב שלי להיות מחיר השוק של כל דירה שהייתי שמח לגור בה.

תלוי איזה משכנתא לקחת 5000 מכסה לרוב האנשים שקנו במחיר למשתכן את המשכנתא
לקחתי משכנתא מעולה, על כל פנים אני אמור לכסות את המשכנתא רק בהעלאה הנוכחית, ובכל מקרה הכוונה בנקודה שציינתי היתה אחת - יש הלימה בטווח ארוך בין מחיר הדירה לרכישה (ולא המחיר של מחיר למשתכן) לבין מחיר הדירה בשכירות. אז היתה תקופה שהמחיר לשכירות לא היה בהלימה וזה בסדר, כך היה השוק, לקח כמה שנים וזה תיקן את עצמו.
האם התיקון למעלה הוא בהגזמה? זו שאלה שיש מקום לדון בה, אבל דיון ענייני כלכלי ולא אמוציונלי.
יכול בהחלט להיות שכישתחררו עוד דירות או יהיה פיתוח משמעותי באיזורים שכרגע נחשבים בעייתיים יהיה שוב הפחתה לתקופה מסויימת במחירי השכירות גם באיזורים המבוקשים יותר.

לשוכר הישן בהחלט סביר שאשכיר במעט פחות ממחיר השוק גם אחרי תום האופציה. השוכר טוב והוגן - אני לא מחפש להוציא אותו מהדירה בשביל עוד כמה שקלים. אבל - אינני גביר, ואינני חושב שעלי להמשיך את החוזה הזול הלאה והלאה בלי לבצע התאמות יחסיות לשוק. אני מאמין שנוכל להגיע להסכם הוגן לשנינו.

עוד אחד שחושב שהשוכרים הם לא צד בהעלאה.

עוד אחד שחושב שהשוכרים הם לא צד בהעלאה.
איך הם יכולים להיות לא צד? כל אחד הוא פרומיל מהשוק של השוכרים. כל אחד בפני עצמו אין לו השפעה אמיתית על היצע וביקוש.
שאלה לבית שמשים - האם השקעה בפיתוח הוגן של עיריית בית שמש בשכונות החדשות (מבני ציבור, מוסדות לימוד, גינות, מרכזי מסחר וכו') תסייע לעצור את העליה במחירי השכירות או רק תזרז עליה באיזורים נוספים?
לא שיש לי השפעה על עיריית בית שמש, אם יהיה לי זמן מיותר אשקיע אותו בבני ברק המוזנחת... סתם מעניין אותי תיאורטית מה תהיה ההשפעה

איך הם יכולים להיות לא צד? כל אחד הוא פרומיל מהשוק של השוכרים. כל אחד בפני עצמו אין לו השפעה אמיתית על היצע וביקוש.
שאלה לבית שמשים - האם השקעה בפיתוח הוגן של עיריית בית שמש בשכונות החדשות (מבני ציבור, מוסדות לימוד, גינות, מרכזי מסחר וכו') תסייע לעצור את העליה במחירי השכירות או רק תזרז עליה באיזורים נוספים?
לא שיש לי השפעה על עיריית בית שמש, אם יהיה לי זמן מיותר אשקיע אותו בבני ברק המוזנחת... סתם מעניין אותי תיאורטית מה תהיה ההשפעה
זה בדיוק מה שאני אומר. הייתם צריכים לצטט את מי שהתקיף אתכם.

@דג תמנון אולי אתה מבית שמש ויודע לתת לי תשובה ספציפית מה מחיר השוק לשכירות לדירה שלי?
בינתים קיבלתי רק תגובות מתוסכלות בלי מידע קונקרטי. ככל שחפרתי וחקרתי המחיר נע בין 5.7-6 אשח
האם זה אכן הטווח?

@דג תמנון אולי אתה מבית שמש ויודע לתת לי תשובה ספציפית מה מחיר השוק לשכירות לדירה שלי?
בינתים קיבלתי רק תגובות מתוסכלות בלי מידע קונקרטי. ככל שחפרתי וחקרתי המחיר נע בין 5.7-6 אשח
האם זה אכן הטווח?
למה אתה לא רואה דירות בישא ברכה? הסברתי לך אלף פעם מחירים מתחילים ב5200 וגומרים ב8000

האם זה אכן הטווח?
אני מבית שמש אבל שוק השכירות שם תנודתי. הסכום שכתבת מסתדר עם מה שאני יודע על הקיץ הקודם כשהמחיר לא היה בשיאו. מצד שני השוק עכשיו נראה פחות רותח מסוף הקיץ הקודם.
@די , מה אתה אומר?

הסברתי לך אלף פעם מחירים מתחילים ב5200 וגומרים ב8000
ובישא ברכה בשכונה שלי בבני ברק המחירים נעים בין 4 ל10 אשח. ולכן??? זה לא אומר שכל דירה אפשר לשכור ב4 או שעל כל דירה אפשר לבקש 10...

אני מבית שמש אבל שוק השכירות שם תנודתי. הסכום שכתבת מסתדר עם מה שאני יודע על הקיץ הקודם כשהמחיר לא היה בשיאו. מצד שני השוק עכשיו נראה פחות רותח מסוף הקיץ הקודם.
תודה. בכל מקרה כ-5 אשח נשמע לכל פנים נמוך בכמה מאות ממחיר השוק לפי דבריך.

ובישא ברכה בשכונה שלי בבני ברק המחירים נעים בין 4 ל10 אשח. ולכן??? זה לא אומר שכל דירה אפשר לשכור ב4 או שעל כל דירה אפשר לבקש 10...
זה בדיוק מה שכתבתי לך בהתחלה אין מחיר שוק יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
אין כאן הבדלים בין הדירות כולם חדשות ההבדל היחיד זה מיקום שלפי מה שבדקתי יש הבדל מועט ובין דירה חזיתית או עורפית

מקודם מישהו כתב לך שיש בד 3 דירה של 4 חדרים ב5200 לא בד 4 אותו דבר יש בישא ברכה תבקש מהם דירות להשכרה ללא טלפונים והם יביאו לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה