- הוסף לסימניות
- #1,021
מקפיץ
אשמח מאד לתשובת המומחים דכאן
מקפיץ
אשמח מאד לתשובת המומחים דכאן
אני לא בית שמשי, ולא מכיר את ההבדלים ברחובות ובמיקומים. בכל מקרה אם 9500 ברחוב הזה ובנתונים אלו זה ניפוח מוגזם ולא תואם לביקוש סביר להניח שבעל הדירה לא יצליח להשכיר אותה.כמו שאתם רואים יש הבדלים גדולים במחירים ץ הבעיה ב6 חדרים שאין להם ביקוש כ"כ לכן עדיף לכם להשכיר במחיר יותר נמוך באיזור ה 7.000
drive.google.com
שים לב ה6 חדרים ב9500 היא 190 מ"ר נראה לי ריאלי.כמו שאתם רואים יש הבדלים גדולים במחירים ץ הבעיה ב6 חדרים שאין להם ביקוש כ"כ לכן עדיף לכם להשכיר במחיר יותר נמוך באיזור ה 7.000
בבית שמש דירת 40 מ"ר יכולה לעלות 4000 ש"ח (עם ריהוט וכו'), 90 מ"ר תעלה 5000 ש"ח, ו130 מ"ר תעלה 6500 ש"ח.אגב, אם נצייר את עקומת המחיר למטר ביחס לשטח, המחיר למטר בדירה קטנה הוא גבוה יותר מאשר בדירה גדולה.
לדוג', אני נותן מספרים בערך, אבל זה הרעיון. יחידת דיור בת 40 מר בבני ברק תעלה 4 אשח לשם הדוגמא, אבל דירת 100 מר תושכר "רק" ב-9 אש"ח ודירת 150 מר ב-12 אש"ח. כלומר מגיע גודל דירה מסוים שבו המטרים הנוספים "שוים" פחות מהמטרים הראשונים. למעט דירות יוקרה ווילות שם מחיר השכירות מתיחס גם לערך המוסף של הנכס ולכן המחיר למטר יכול לחפוף מחיר למטר של דירה קטנה.
יש גם הבדל בקומות. 2 הדירות היקרות בקומה 6 והדירה הראשונה בקומה 3. יתכן וזה משפיע על גג או גודל מרפסותשים לב ה6 חדרים ב9500 היא 190 מ"ר נראה לי ריאלי.
הדירה השניה למרות שהיא גם 6 חדרים כנראה הרבה פחות מטרים.
אני לא רואה סיבה להגזים. אלו לא הפערים ככל שאני רואה, גם בדוח של ישא ברכה. סך הכל רוב הדירות בנות 4 חדרים נעות בטווח של 5.5-6.5 אש"ח כשברוב המודעות היה ברור ההבדלים בין הנמוכות לגבוהות יותר למעט בודדות.אני לא רואה סיבה שדירה רח' ליד יהיה 2000 ש"ח יקר יותר,
אבקש לחסום את @מוישיהלהאני מתווך אמין מה אתה צריך? אתה יכול לפנות אלי באישי
אתה מוכן להביא לי 500 שקל כי נראה על חשבון השני אתה מוכן לפרגן.אז אני אומר לך שאני גר פה וכל הרחובות פלוס מינוס אותו הדבר
שכונת רמה ד בנויה כעין אות U מצד אחד רמה ד1 מצד שני רמה ד3 כל זה נחשב שדרות האמוראים מהצדדים יש עוד רחובות ד2 זה יציאה משדרות המוראים וכן ד4 יציאה משדות האמוראים
בסופו של דבר ד2 וד4 נמצאים ברובם בותה רמת נגישות לשדרות האמוראים
יש מקומות שנחשבים ד3 וכאילו זה יותר טוב אבל בסופו של דבר זה רחוב שעדיין בבניה ועליו מבקשים יקר מאוד כי אומרים שד3 יותר יקר.
אני מדבר כמובן על הבניינים שנפתחו בסוף תלמוד בבלי
אני משתגע איך אדם מעיז לבקש 6500 על דירה שמול הבית שלך חופרים כל היום ומול הבית יש את גינת היפנים (כמו שהגדיר לי מישהו שבא לאחרונה לגור שם)
ודאי שזה נקרא הפקעת מחירים אם לא היתה את הרעה החולה הזאת בציבור שלנו גם בבני ברק הוא לא היה משלם יקר וחוץ מזה מי אמר לך שעל דירה כזאת בבני ברק והסביבה משלמים יותר יקר אני לא מדבר כמובן על רחוב רבי עקיבא אלא למקומות סמוכים כמו פרדס כץ
אני לא בטוח שדירה של 4 חדרים עולה יותר מ6500
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים