קרוב למר עוקבא? זה 5,000כמה אפשר לבקש שכירות 3 חדרים ברח' רב חנן (ד'2?)?
יש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונותקרוב למר עוקבא? זה 5,000
אם זה יותר בפנים זה קצת פחות וזה יכול לקחת יותר משבועיים להשכיר במחיר הזה
הדירה שלך בסטנדרט שונה, אתה יכול להשכיר אותה כדירת 4 חדרים + מחסן שימושי ב7 א'יש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונות
מטבח משודרג
ומרפסת עם נוף לפארק
(כמובן, יש גם חניה ומחסן קטן עם חלון)
הדירה מתפנה בסוף החודש
בכמה ניתן להשכיר אותה?
יותר נראה באזור ה-6000.יש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונות
מטבח משודרג
ומרפסת עם נוף לפארק
(כמובן, יש גם חניה ומחסן קטן עם חלון)
הדירה מתפנה בסוף החודש
בכמה ניתן להשכיר אותה?
שם זה משהו אחר זה בד3 בסביבות 5K (אם זה שוכרים חדשים!!!)כמה אוכל לקבל על דירת 3.5 חד' ברחו' נהדעא פי' האמוראים ד3 קומה 2
לא הבנתי מדובר ב 3 חדרים או 4, מה זה חדר סגור בחלונות? לא הבנתייש לי במר עוקבא 3 חד' + חדר רביעי סגור בחלונות
יותר נראה באזור ה-6000.
5.500כמה אוכל לקבל על דירת 3.5 חד' ברחו' נהדעא פי' האמוראים ד3 קומה 2
אין חיה כזאת גם אם יש מודעות ברחוב בפועל אף אחד לא סוגר על מחיר כזה5.500
הדירות נחטפות בד'3זה לא תקופת ביקוש עכשיו
מתיהדירות נחטפות בד'3
קרובי משפחה יצאו לראות דירות בבוקר, עד הערב כל הדירות היה מושכר,
למחרת הם הגיעו שוב לבית שמש וסגרו על המקום.
קרובי משפחה שלי סגרו ב 5.300 3 חדרים סלון ומטבח בייחד + 2 חדרי שינה לא גדולים בכללאין חיה כזאת גם אם יש מודעות ברחוב בפועל אף אחד לא סוגר על מחיר כזה
אני תושב ד3 ויש לי חברים שג"כ סגרו עכשיו חוזה ואף אחר לא סגר מעל 5Kהדירות נחטפות בד'3
קרובי משפחה יצאו לראות דירות בבוקר, עד הערב כל הדירות היה מושכר,
למחרת הם הגיעו שוב לבית שמש וסגרו על המקום.
לפני חודש בדיוקמתי
תלוי איזה תקופה
עכשיו זה לא תקופה לחוצה
הןא מדבר על 3.5 חדריםאני תושב ד3 ויש לי חברים שג"כ סגרו עכשיו חוזה ואף אחר לא סגר מעל 5K
דירת 3.5 חד'
השאלה מה זה 3.5 חדרים אם זה פרוזדור רחב לאופציה כמו שעשו באפי קפיטל אז זה לא ממש מוסיף למחירהןא מדבר על 3.5 חדרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים