זה מה שאני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עכשיו בחורף 4800שלום,
ישלי דירה שאני רוצה להשכיר ברמה ד1 רחוב רבינא
3 חדרים 85 מטר
סלון גדול
מרפסת מהחדר
מה המחיר המקובל לבקש עבור כזו דירה?
אמרו לי 5,500
זה הגיוני או יותר מידי?
עכשיו בחורף 4800שלום,
3 חדרים 85 מטר
סלון גדול
מרפסת מהחדר
אמרו לי 5,500
זה הגיוני או יותר מידי?
לא מדויק. הממוצע האמיתית הרבה יותר גבוה.מתוך הכתבה הנ"ל:
יצוין כי שיעור העלייה הגבוה ביותר עבור דירת 3 חדרים, של 7.4%, נרשם בבית שמש בה שכר דירה ממוצע לדירת 3 חדרים עומד על 3,628.
באופן כללי לא הייתי סומך על שום כתבה בענייני עליית ויירידת מחירים, שלא מגובים בנתונים רשמיים.לא מדויק. הממוצע האמיתית הרבה יותר גבוה.
הדירות הזולות הם דירות שמושכרות רק לחצי שנה + - (גם חלק מהדירות הזולות שהעלו לאשכול כאן) כאלה יש גם ב4000לא מבין גדול אבל גם אני מבין מההורדות הדרסטיות של המחירים ביד 2 שזה הולך לכיוון טוב
עכשיו בחורף 4800
מתעניינת על הדירהשלום,
3 חדרים 85 מטר
סלון גדול
מרפסת מהחדר
אמרו לי 5,500
זה הגיוני או יותר מידי?
רלוונטי רק עוד 3 וחצי חודשיםמתעניינת על הדירה
אפשר פרטים/ תמונות?
מה המייל שלך?
תהיו איתי בקשר במייל הזה
על 3 חדרים????????????עדכון:
סגרנו בסופו של דבר ב5000.
ביקוש מטורף, עשרות טלפונים.
לא ברור מה דיברו על הורדות מחירים.
זה המחירים בבית שמשעל 3 חדרים????????????
כן, עם אופציה לסגירה בעתיד של מרפסת, אבל כרגע 3על 3 חדרים????????????
על 3 חדרים????????????
שמעתי גם על 3 חדרים ב 5300כן, עם אופציה לסגירה בעתיד של מרפסת, אבל כרגע 3
דירה טובה מבחינת נתונים.
יפה מאד!!! אבל... יש לציין שהשוכר מעט פראייר טלפונים זה לא אומר סגירהעדכון:
לא ברור מה דיברו על הורדות מחירים
יפה מאד!!! אבל... יש לציין שהשוכר מעט פראייר טלפונים זה לא אומר סגירהעדכון:
לא ברור מה דיברו על הורדות מחירים.
אתה מכיר את רמה ד'?יפה מאד!!! אבל... יש לציין שהשוכר מעט פראייר טלפונים זה לא אומר סגירה
אני לא יודע אבל יד 2 מוצף מודעות בין 4500 ל-4800 ברמה ד' וה' זה נתון לביקורת פשוט להיכנס ולחפש זה לא מוסתר ישנם כאלו שכבר חודש וחצי מפרסמים שם (לא מבין את ההיגיון זה כבר הפסד ממוצע של 7000 ש"ח על 3 חדרים והיה לו עדיף להוריד ל-4000 שנתי כבר היו מרוויחים יותר)
בקיצור כנראה שהכל עניין של פוזיציה רק אולי זה לא בסדר לפתח לאנשים ציפיות מוגזמות
מצרף לדוגמא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים