דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

אבקש לחסום את @מוישיהלה
הבן אדם מטריד כאן בפורום כמה ימים, ללא גילויי נאות שהוא בעצמו מתווך

ורק כאשר @chani-studi מחפשת מתווך אמין
הוא נזכר לעדכן שהוא מתווך .

אתה כנראה מתווך שלצערי פחות "אמין"
מה קשור תיווך לאמת האמת היא שהמחירים פה לא הגיוניים. ואני אמין מאוד אם אתה צריך דירה אני יכול לעזור לך

מה קשור תיווך לאמת האמת היא שהמחירים פה לא הגיוניים. ואני אמין מאוד אם אתה צריך דירה אני יכול לעזור לך
כמה אתה לוקח לתיווך?
אני מחפשת מתווך עד 500 ש"ח
מתווכים לוקחים היום חודש שלם!!! זה לא נורמלי

אצל מתווכים יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
אני מוכן להעלות קצת אבל לא לספק למתווכים את כל תאוות הממון שיש לכם!
ועיינו מה כתוב בגמרא על מפקיעי שערים . שעליהם נאמר שבור זרוע רשע.

מקור:
יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
אני מוכן להעלות קצת אבל לא לספק למשכירים את כל תאות הממון שיש לכם.

כמה אתה לוקח לתיווך?
אני מחפשת מתווך עד 500 ש"ח
מתווכים לוקחים היום חודש שלם!!! זה לא נורמלי

אצל מתווכים יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
אני מוכן להעלות קצת אבל לא לספק למתווכים את כל תאוות הממון שיש לכם!

מקור:
כמה חדרים? אני מוכן ב500

לקניה זה מאד זול!!!!!!

לקניה חצי אחוז מהמחיר של הדירהדירה 3 חדרים אופציה ל4 פונה לנוף בתי כנסיות במרחק 10 מטר גינה דירה יפה
מחיר 2.150

מה המחיר היום לדירת 4 חדרים ברמה ד'? (עדיף ד'3?)

ומה הצפי לדעתכם לשנה הקרובה?

כמה השכירות לדירת 3 חדרים ברחוב תלמוד בבלי נכון להיום?

בכמה משכירים דירה כיום בפרויקט החדש של פרץ לוזון -תלמוד בבלי
קומה ב' 3 חד' +מרפסת פונה לנוף
+יחידת הורים +מחסן +חניה
אשמח לתשובה, תודה

בחודשים האחרונים יש דיווחים מכל הארץ על סימני ירידה במחירי השכירות (כולל ירושלים), אבל נראה שבבית שמש יש שוק נפרד לגמרי...
1748439158687.png

אנחנו מחפשים דירה מרוהטת ברמה ד' להשכרה לבערך 3 חודשים מר"ח תמוז
אם למשהו יש אופציה אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה