אם מחפשים הכי הכי הכי זולהיי,
אשמח לדעת מכאלו שעשו זאת, כמה יוצא לזוג חופשה של 5-6 ימים בהרים כולל טיסות העברות ושהות. (מדגישה עצמאי. תחב"צ ודירה)
תודה רבה.
אם מחפשים הכי הכי הכי זול
אז המחיר לסוף יוני לוינה וברכבת לזלצבורג החל מ 2,800 שקל .
בתקווה שריינאייר לא יבטלו שוב את הטיסות .
יכול לפרט כמה כל חלק כך שיצא סביבות ה 6000 ?זה מאד תלוי מה אתם חושבים לעשות וכמה אתם גמישים בתאריכים(לגבי הטיסה)
ואם נוסעים בשיא העונה
בגדול בסביבות ה6000
אפשר קישור לרכבת הזו?מוינה לזלצבורג יש רכבת ממש נוחה, אבל די יקרה
אפשר להזמין מוקדם דרך האתר של הרכבות (ככל שמזמינים מוקדם יותר עולה יותר זול)
כל חלק זה בערך 1000 שקל לאדם (תחבורה- לינה - טיסה)התאריך כן חשוב לי אוגוסט. (בין הזמנים..)
יכול לפרט כמה כל חלק כך שיצא סביבות ה 6000 ?
וכן כמה עולה נסיעה מוינה לזלצבורג?
תודה רבה!
תודה על המענה.כל חלק זה בערך 1000 שקל לאדם (תחבורה- לינה - טיסה)
אבל יכול להיות יותר זול/יקר ( תלוי מתי מזמינים)
לא בטוח שיש עדיין את המחירים האילו לבין הזמנים השנה
אני אישית לא ממליצה על לינה בעיר זלצבורג -
לגבי המחיר תלוי אם נוסעים באוטובוס /רכבת/טיסה ומתי מזמינים
אפשר קישור לרכבת הזו?
ואם לא היא, יש דרך קצת ארוכה יותר אך זולה במחיר?
כן איזור זלצברג - לא ממליצה ללון בעיר זלצבורג פשוט כי זה עיר ולדעתי הרבה יותר כיף לשהות בעיירת נופשתודה על המענה.
למה לא זלצבורג?
ואיזה איזור כן עדיף באוסטריה? וכמה מרחק זה מוינה?
שוב תודה רבה על המענה.כן איזור זלצברג - לא ממליצה ללון בעיר זלצבורג פשוט כי זה עיר ולדעתי הרבה יותר כיף לשהות בעיירת נופש
ולגבי המחיר התחבורה יוצא פחות מ1000שקל לאדם אבל אני מאמינה שהכרטיסים עכשיו לבין הזמנים עם טרולי/מזוודה יותר יקרים
שלדמינגשוב תודה רבה על המענה.
איזה איזור כן ממליצה שנגיש לתחב"צ?
העיירה הזו נגישה מבחינת איפה לטייל עם תחב"צ ?שלדמינג
והשנה נראה שיהיה שם ריכוז גדול של שומרי מצוות
![]()
מיניינים אוסטריה 2026 (זלצבורג, טירול)
docs.google.com
אם נוסעים עם תחבורה ציבורית צריך להתייחס לשעות הנחיתה שיהיו בשעות תואמות ולא בלילה
כמובן טיסות ביום יקרות יותר
תודה על המענה.בשלדמינג אפשר לטייל עם תחבורה ציבורית בכייף
יש מקומות לינה שנותנים כרטיס לרכבלים ולאוטובוסים באזור
רק צריך להיות מסונכרנים עם השעות
אם זה הכיון שלך
תשלח לי הודעה בפרטי אני אכתוב לך מה עשינו
יצא לנו לזוג ל8 לילות 10000 בערך כולל הכל (יכול לצאת יותר זול -לקחנו דירות יפות ואוכל קנינו בוינה ועוד)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים