טיול בחו"ל מחיר חופשה באלפים שוויץ / אוסטריה לעצמאים

• הוסף לסימניות
הנה הצעה ל-5 לילות ביולי:
טיסות + מזוודה + מקום לינה + רכב + ביטוח מלא = 4,300 ש"ח לזוג
לילה ראשון בוינה, לוקחים את הרכב בבוקר
אפשר למצוא דירה במיקום פחות מוכר ולהוזיל עוד
אישית אני טס רק עם כבודת יד אז יורד עוד 650 ש"ח
ואפשר אולי להתנייד עם תח"צ ולהוזיל עוד
לא הצלחתי לראות את הצילומים כי הם נחסמים לי,
אבל מה עם אוכל?
כניסה לאטרקציות ומסלולים שמאוד יקרה באוסטריה?
דלק?
חניות לרכב שעולות שם?
ביטוח רכב מקיף?
לילה ראשון בוינה - איפה?

זה כבר יוצא לך סביבות 6,000 או יותר, וזאת אחרי שבחרת מכל דבר את הפריטים הכי זולים שלא תמיד דוקא מתאימים,
אני לדוג' מעדיף לשלם עוד 200 ש"ח בכל סעיף ולדעת שחברת הרכב אמינה, המלון בוינה באיזור יהודי וכן הלאה

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול דיברה על לינה/תחבורה ציבורית וטיסות
יש גם המון מקומות עם כרטיס אטרקציות הכל כלול
בכל אופן לעשות חופש ביותר זול זה משהו אפשרי - יש אנשים שלא צריכים בחופש שלהם אוכל/ אטרקציות / צימר מיוחדים
עצם הטבע וההתנתקות עושה להם טוב ולא מחפשים את המעבר

• הוסף לסימניות
רוצה לכתוב לי את המייל שלך?
נסענו מוינה לשלדמינג
הייתי גם בסרפאוס
אני חושבת שיש יותר מה לעשות בשלדמינג ומבחינת הנוף לא חסר שם
מקום מושלם
אני אשמח אם תוכלי לרשום גם לי,
אנחנו נוסעים עוד שבועיים לשלדמינג
CM6454357 וכו'

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם למישהו יש המלצה לדירה במיקום נחמד באוסטריה שמתאימה ל7 נפשות, עדיפות למקום נגיש גם לתחב"צ.
כמובן שיתאים לשבת וכו'
אם למישהו יש מספרים של קבוצות בעניין זה אשמח שיעחה
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו טסנו זוגית, לא זוכרת כמה יצא לנו, אבל עקף את ה-6 אלף,
שכרנו רכב
בגדול, היינו במלון אלפין קלאב בשלאדמינג. הבנתי שבקיץ יש שם הרבה חרדים. מלון מהמם!

בשלאדמינג יש רכבות מהממות, יום אחד פשוט עלינו לרכבת ונסענו, בכל מקום שתסעו, אתם נוסעים בתוך גלויה
גם בזל אם סי (הוגים את זה צל-אם-זה) יש רכבת ממש עד האגם.
העיירה הזו קסומה ממש, אבל פנים העיירה מאוד מוסלמית, אבל הבנתי שהם מוסלמים ממש ידודתיים סטייל סעודיה ודובאי.

בגדול, אנחנו המון המון נעזרנו בצאט גיפיטי, הוא בנה לנו מסלולים, ודרכי הגעה לכל מקום. התייעצנו איתו לאן לנסוע, וזה היה מדהים

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין באותו עניין....אנחנו מאד רוצים לטוס בבין הזמנים, יש לנו 3 בני ישיבות בגילאי גיוס, עוד לא קבלו צווים,
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לא להתקע אם פתאום מישהו מהם יקבל צו? אמרו שמוציאים ביולי עוד 50,000 צווים ושמשך הזמן בין הצו לאיסור יציאה מהארץ יקוצר משמעותית,
תכלס' מה עושים כל המשפחות שנמצאות במצב הזה??????
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה