צורףנא לחבר לצאט בבקשה
yosi123erentroi גימייל
תודה רבה
תבדוק שאין טעות.אשמח להתחבר לצ'אט tz9184 בג'ימייל.
תודה רבה
תבדוק שאין טעות.
www.prog.co.il
דרך אגב היום פגשתי כלבלב שכנראה הולך לגור באפי קפיטל....
הם במקרה ב-700....700 או 800?
עם כאלו שכניםדרך אגב היום פגשתי כלבלב שכנראה הולך לגור באפי קפיטל....
מאמינה שהם מאוד המיעוט שבמיעוט...עם כאלו שכנים
נראה לי שכדאי לך לבטל את רכישת הדירה
![]()
![]()
![]()
את רכשת שם דירה בשוק החופשי?מישהו יודע איזה חברת שיש מומלצת מבין 2 החברות לשוק החופשי?
וגם איזה חברת מטבחים עדיפה? נובו או גל?
אצל שתיהם הייתי והתרשמתי לטובה, אפילו המחיר יצא לי כמעט חופף....
אודה מאוד לכל בדל של עזרה.
דרך אגב היום פגשתי כלבלב שכנראה הולך לגור באפי קפיטל....
אכן.את רכשת שם דירה בשוק החופשי?
למה? יש דרכים לטפל בזה..עם כאלו שכנים
נראה לי שכדאי לך לבטל את רכישת הדירה
![]()
![]()
![]()
תוכלי להתכתב איתי באישי..אכן.
למה את שואלת?
כאחד שהתעניין מאד בפרויקט של אפי קפיטל ונפגשתי עם הרבה מאד קונים שלהם בעיקר בפרויקט 800דרך אגב היום פגשתי כלבלב שכנראה הולך לגור באפי קפיטל....
שמחה לשמוע שלא ראית עוד כאלו.כאחד שהתעניין מאד בפרויקט של אפי קפיטל ונפגשתי עם הרבה מאד קונים שלהם בעיקר בפרויקט 800
לא מצאתי אחד כזה...ולהפך רובם חסידים כמו גור תולדות אהרן וכדומה או סתם ירושלמים פרושים וכדומה
כגון ?חסידויות הונגריות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים