מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

לפי מה שביררתי שני השיטות טובות, ותלויות באיכות הקבלן,
(שמעתי שהוא קבלן טוב-כמדומני שאפי קפיטל בונה בעצמו ולא מביא קבלן משנה),
ואכן מדובר בטעות שלי הבידוד הוא מבפנים אחרי היציקה.

למישהו יש מושג אם התחילו כבר לבנות את הבנין 719
אשמח אם תעדכנו תודה וחנוכה שמח

מישהו יודע איזה חברת שיש מומלצת מבין 2 החברות לשוק החופשי?
וגם איזה חברת מטבחים עדיפה? נובו או גל?
אצל שתיהם הייתי והתרשמתי לטובה, אפילו המחיר יצא לי כמעט חופף....

אודה מאוד לכל בדל של עזרה.

דרך אגב היום פגשתי כלבלב שכנראה הולך לגור באפי קפיטל....

מאמר חשוב
לא קשור לבית שמש
קשור לפורום

מישהו יודע איזה חברת שיש מומלצת מבין 2 החברות לשוק החופשי?
וגם איזה חברת מטבחים עדיפה? נובו או גל?
אצל שתיהם הייתי והתרשמתי לטובה, אפילו המחיר יצא לי כמעט חופף....

אודה מאוד לכל בדל של עזרה.

את רכשת שם דירה בשוק החופשי?

כאחד שהתעניין מאד בפרויקט של אפי קפיטל ונפגשתי עם הרבה מאד קונים שלהם בעיקר בפרויקט 800
לא מצאתי אחד כזה...ולהפך רובם חסידים כמו גור תולדות אהרן וכדומה או סתם ירושלמים פרושים וכדומה

כאחד שהתעניין מאד בפרויקט של אפי קפיטל ונפגשתי עם הרבה מאד קונים שלהם בעיקר בפרויקט 800
לא מצאתי אחד כזה...ולהפך רובם חסידים כמו גור תולדות אהרן וכדומה או סתם ירושלמים פרושים וכדומה
שמחה לשמוע שלא ראית עוד כאלו.
אנחנו קנינו ב800
האם היה גם חסידים מחסידויות הונגריות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה