מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש הגרלה מספר 1832

• הוסף לסימניות
לפני מספר ימים פנו אליי מאגבבה בבקשה לסיים את התשלום האחרון בהקדם האפשרי, מאחר שטופס 4 צפוי לקבל אישור בשבוע שבועיים הקרובים
יפה...
ב"ה
אנחנו בבניין הימיני ואפי' לא קראו לנו לפרוטוקול ראשון...
שיש לכם איזה עדכון נשמח שתעדכנו.
יישוב טוב בקרוב!

• הוסף לסימניות
יפה...
ב"ה
אנחנו בבניין הימיני ואפי' לא קראו לנו לפרוטוקול ראשון...
שיש לכם איזה עדכון נשמח שתעדכנו.
יישוב טוב בקרוב!
מה הכוונה הראשון?? אתה מתכוון לבניין הימני ביותר שמול הפארק?

• הוסף לסימניות
אגבבה רוצים כסף ,

ולכן הם אומרים שיש טופס 4 והם רוצים כסף

משער לא מידיעה כי לא יהא מסירה לפני 1.11.

• הוסף לסימניות
אגבבה רוצים כסף ,

ולכן הם אומרים שיש טופס 4 והם רוצים כסף

משער לא מידיעה כי לא יהא מסירה לפני 1.11.
לא נראה לי
הבניניים הראשונים מחוברים לחשמל מלפני חודש והם מוכנים קומפלט
אפי' עשו נקיון לזכוכיות של המרפסות...

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם המשווק של אגבבה. הוא אמר לי שהם מצפים לטופס 4 בעוד יומיים שלשה ועד שכולם יקבלו מפתח ייקח כעשרה ימים, כמובן זה רק לפי ההשערה, שאלתי אותו למה הם לא כתבו את זה במייל, הוא אמר שמוריס לא אוהב לחלק הבטחות. מניח שזה מידע חשוב הן למי שמתכנן להשכיר והן למי שיגור.

בכל אופן, אני מבין שיש שלשה דיירים על השרשור. כדאי לשתף פעולה בקבוצה כלשהי, לשיתוף מידע והוזלת עלויות של טיפולים בדירה. כרגע אני מניח שכולם צריכים להתקין מיזוג סורגים ולהזמין בדק בית.

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם המשווק של אגבבה. הוא אמר לי שהם מצפים לטופס 4 בעוד יומיים שלשה ועד שכולם יקבלו מפתח ייקח כעשרה ימים, כמובן זה רק לפי ההשערה, שאלתי אותו למה הם לא כתבו את זה במייל, הוא אמר שמוריס לא אוהב לחלק הבטחות. מניח שזה מידע חשוב הן למי שמתכנן להשכיר והן למי שיגור.

בכל אופן, אני מבין שיש שלשה דיירים על השרשור. כדאי לשתף פעולה בקבוצה כלשהי, לשיתוף מידע והוזלת עלויות של טיפולים בדירה. כרגע אני מניח שכולם צריכים להתקין מיזוג סורגים ולהזמין בדק בית.
אנחנו ספציפית בבניין הימני והוא עדיין לא בתהליך...
מי זה המשווק?
אשמח לשאול אותו על הבניין שלי מה ההשערה שלו לאיכלוס?
תודה

• הוסף לסימניות

נשמח אם תוכל להגיב...
אתה יכול לתת לנו את פרטי המשווק שנוכל לשאול אותו מה צפי אכלוס
כי במשרד אף אחד לא עונה נורמלי...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נשמח אם תוכל להגיב...
אתה יכול לתת לנו את פרטי המשווק שנוכל לשאול אותו מה צפי אכלוס
כי במשרד אף אחד לא עונה נורמלי...

תודה רבה
קוראים לו ארי מושקוביץ, לא חושב שהזהות שלו כ"כ משנה. בכל אופן לא חושב שהמערכת כאן תתן לי לשתף מספר שלו. אשמח אם תוכלו ליצור קשר באפס חמש ארבע 5 שלש 40 חמש 35. אני לא זמין במספר כי אינני בארץ כרגע. רק בתמסורת ה"מה נשמע"

• הוסף לסימניות
קוראים לו ארי מושקוביץ, לא חושב שהזהות שלו כ"כ משנה. בכל אופן לא חושב שהמערכת כאן תתן לי לשתף מספר שלו. אשמח אם תוכלו ליצור קשר באפס חמש ארבע 5 שלש 40 חמש 35. אני לא זמין במספר כי אינני בארץ כרגע. רק בתמסורת ה"מה נשמע"
תודה רבה על התגובה!

השגתי את המספר שלו דרך גוגל
הוא בקטע שאפשר להתקשר אליו לברר על הפרוייקט בלי שאתה צריך אותו כמשווק?
ליל"ט

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה!

השגתי את המספר שלו דרך גוגל
הוא בקטע שאפשר להתקשר אליו לברר על הפרוייקט בלי שאתה צריך אותו כמשווק?
ליל"ט
היה לי שבוע עמוס. לא הספקתי לענות להודעות. אתה יכול ליצור קשר או שאין לך נגישות?
בינתיים נשמע שאגבבה רצים קדימה שלחו מייל שהם מחכים לתשלום כדי לקבוע תור למסירת מפתח.

• הוסף לסימניות
היה לי שבוע עמוס. לא הספקתי לענות להודעות. אתה יכול ליצור קשר או שאין לך נגישות?
בינתיים נשמע שאגבבה רצים קדימה שלחו מייל שהם מחכים לתשלום כדי לקבוע תור למסירת מפתח.
ואוו יפה!
דברנו אתו והוא אמר שהבניין שלנו עוד חודשיים
ה' יעזור שייקח מהר....
בכל אופן תודה על העזרה
ואם יש לך עדכון נשמח שתעדכן.

• הוסף לסימניות
@elico7 @ורוד עתיק

שלום וברכה
קראו לנו לחתימה במשרדים של אגבבה בתל אביב ואמרו לי שרק אחרי הפגישה שם יתאמו לנו תאריך מסירה ואז נצטרך להגיע לדירה בבית שמש לקבל מפתח.
יש כאן עוד רוכש שנקלע לבקשה המוזרה הזו???
למה לי להגיע עד לתל אביב ועוד לצאת משם בלי מפתח ביד??

נ.ב. הנציגה אמרה לי בטלפון שכבר תאמו מסירת דירות עם רוכשים מסויימים אתם יודעים לאמת את זה אולי??

• הוסף לסימניות
@elico7 @ורוד עתיק

שלום וברכה
קראו לנו לחתימה במשרדים של אגבבה בתל אביב ואמרו לי שרק אחרי הפגישה שם יתאמו לנו תאריך מסירה ואז נצטרך להגיע לדירה בבית שמש לקבל מפתח.

נ.ב. הנציגה אמרה לי בטלפון שכבר תאמו מסירת דירות עם רוכשים מסויימים אתם יודעים לאמת את זה אולי??
אני לא נמצא בארץ אז התקשורת שלי איתם יותר קשה, והם לא מתייחסים לרוב המיילים (וגם כשמתקשרים בד"כ אין תשובות מהם לפני שהתקשרת 5 פעמים. מתאר לעצמי שאתם מכירים את זה..), כך שבינתיים לא תיאמו איתי כלום.
בכ"א אמרו לך על מה הם רוצים שתחתום?

• הוסף לסימניות
קבלתם מפתחות?
@elico7 @ורוד עתיק

שלום וברכה

• הוסף לסימניות
קבלתם מפתחות?
לא!
היינו בתל אביב להחתמה על דברים טכניים כמו אחריות על אביזרי הדירה וכו' וכו'
עדיין לא קבעו לנו תאריך למסירת מפתח.
הבטיחו לנו שזה יקרה כמה שיותר מהר
נ.ב. הדייר שנכנס אחריינו היה מהבניין האמצעי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה