- הוסף לסימניות
לפני מספר ימים פנו אליי מאגבבה בבקשה לסיים את התשלום האחרון בהקדם האפשרי, מאחר שטופס 4 צפוי לקבל אישור בשבוע שבועיים הקרוביםיש מידע חדש על התקדמות מסויימת?
תודה...
לפני מספר ימים פנו אליי מאגבבה בבקשה לסיים את התשלום האחרון בהקדם האפשרי, מאחר שטופס 4 צפוי לקבל אישור בשבוע שבועיים הקרוביםיש מידע חדש על התקדמות מסויימת?
תודה...
יפה...לפני מספר ימים פנו אליי מאגבבה בבקשה לסיים את התשלום האחרון בהקדם האפשרי, מאחר שטופס 4 צפוי לקבל אישור בשבוע שבועיים הקרובים
מה הכוונה הראשון?? אתה מתכוון לבניין הימני ביותר שמול הפארק?יפה...
ב"ה
אנחנו בבניין הימיני ואפי' לא קראו לנו לפרוטוקול ראשון...
שיש לכם איזה עדכון נשמח שתעדכנו.
יישוב טוב בקרוב!
כןמה הכוונה הראשון?? אתה מתכוון לבניין הימני ביותר שמול הפארק?
לא נראה ליאגבבה רוצים כסף ,
ולכן הם אומרים שיש טופס 4 והם רוצים כסף
משער לא מידיעה כי לא יהא מסירה לפני 1.11.
אנחנו ספציפית בבניין הימני והוא עדיין לא בתהליך...דיברתי היום עם המשווק של אגבבה. הוא אמר לי שהם מצפים לטופס 4 בעוד יומיים שלשה ועד שכולם יקבלו מפתח ייקח כעשרה ימים, כמובן זה רק לפי ההשערה, שאלתי אותו למה הם לא כתבו את זה במייל, הוא אמר שמוריס לא אוהב לחלק הבטחות. מניח שזה מידע חשוב הן למי שמתכנן להשכיר והן למי שיגור.
בכל אופן, אני מבין שיש שלשה דיירים על השרשור. כדאי לשתף פעולה בקבוצה כלשהי, לשיתוף מידע והוזלת עלויות של טיפולים בדירה. כרגע אני מניח שכולם צריכים להתקין מיזוג סורגים ולהזמין בדק בית.
נשמח אם תוכל להגיב...דיברתי היום עם המשווק של אגבבה. הוא אמר לי שהם מצפים לטופס 4 בעוד יומיים שלשה ועד שכולם יקבלו מפתח ייקח כעשרה ימים, כמובן זה רק לפי ההשערה, שאלתי אותו למה הם לא כתבו את זה במייל, הוא אמר שמוריס לא אוהב לחלק הבטחות. מניח שזה מידע חשוב הן למי שמתכנן להשכיר והן למי שיגור.
בכל אופן, אני מבין שיש שלשה דיירים על השרשור. כדאי לשתף פעולה בקבוצה כלשהי, לשיתוף מידע והוזלת עלויות של טיפולים בדירה. כרגע אני מניח שכולם צריכים להתקין מיזוג סורגים ולהזמין בדק בית.
קוראים לו ארי מושקוביץ, לא חושב שהזהות שלו כ"כ משנה. בכל אופן לא חושב שהמערכת כאן תתן לי לשתף מספר שלו. אשמח אם תוכלו ליצור קשר באפס חמש ארבע 5 שלש 40 חמש 35. אני לא זמין במספר כי אינני בארץ כרגע. רק בתמסורת ה"מה נשמע"נשמח אם תוכל להגיב...
אתה יכול לתת לנו את פרטי המשווק שנוכל לשאול אותו מה צפי אכלוס
כי במשרד אף אחד לא עונה נורמלי...
תודה רבה
תודה רבה על התגובה!קוראים לו ארי מושקוביץ, לא חושב שהזהות שלו כ"כ משנה. בכל אופן לא חושב שהמערכת כאן תתן לי לשתף מספר שלו. אשמח אם תוכלו ליצור קשר באפס חמש ארבע 5 שלש 40 חמש 35. אני לא זמין במספר כי אינני בארץ כרגע. רק בתמסורת ה"מה נשמע"
היה לי שבוע עמוס. לא הספקתי לענות להודעות. אתה יכול ליצור קשר או שאין לך נגישות?תודה רבה על התגובה!
השגתי את המספר שלו דרך גוגל
הוא בקטע שאפשר להתקשר אליו לברר על הפרוייקט בלי שאתה צריך אותו כמשווק?
ליל"ט
ואוו יפה!היה לי שבוע עמוס. לא הספקתי לענות להודעות. אתה יכול ליצור קשר או שאין לך נגישות?
בינתיים נשמע שאגבבה רצים קדימה שלחו מייל שהם מחכים לתשלום כדי לקבוע תור למסירת מפתח.
אני לא נמצא בארץ אז התקשורת שלי איתם יותר קשה, והם לא מתייחסים לרוב המיילים (וגם כשמתקשרים בד"כ אין תשובות מהם לפני שהתקשרת 5 פעמים. מתאר לעצמי שאתם מכירים את זה..), כך שבינתיים לא תיאמו איתי כלום.@elico7 @ורוד עתיק
שלום וברכה
קראו לנו לחתימה במשרדים של אגבבה בתל אביב ואמרו לי שרק אחרי הפגישה שם יתאמו לנו תאריך מסירה ואז נצטרך להגיע לדירה בבית שמש לקבל מפתח.
יש כאן עוד רוכש שנקלע לבקשה המוזרה הזו???
למה לי להגיע עד לתל אביב ועוד לצאת משם בלי מפתח ביד??
נ.ב. הנציגה אמרה לי בטלפון שכבר תאמו מסירת דירות עם רוכשים מסויימים אתם יודעים לאמת את זה אולי??
@elico7 @ורוד עתיק
שלום וברכה
קראו לנו לחתימה במשרדים של אגבבה בתל אביב ואמרו לי שרק אחרי הפגישה שם יתאמו לנו תאריך מסירה ואז נצטרך להגיע לדירה בבית שמש לקבל מפתח.
יש כאן עוד רוכש שנקלע לבקשה המוזרה הזו???
למה לי להגיע עד לתל אביב ועוד לצאת משם בלי מפתח ביד??
נ.ב. הנציגה אמרה לי בטלפון שכבר תאמו מסירת דירות עם רוכשים מסויימים אתם יודעים לאמת את זה אולי??
היום חתמנו על משהו. עוד אין מפתח.קבלתם מפתחות?
מה הסיפור של כל התהליך הארוך הזה?היום חתמנו על משהו. עוד אין מפתח.
לא!קבלתם מפתחות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //