מחיר למשתכן מחיר למשתכן - ההגרלה העשירית 2020

מצב
הנושא נעול.
משהו כאן לא מובן לי:
לפי פחות מחודש נרשמנו להגרלת המשך ואם אני לא טועה גם נמדר היה שם..
נערכה הגרלה
אם כן מדוע שוב יש הגרלת המשך?

משהו כאן לא מובן לי:
נערכה הגרלה
אותו דבר גם לגבי טריסון יזום ובניה בבית שמש.
נרשמנו כבר לפני חודש להגרלת המשך אצל הקבלן הזה ולא זכינו . איך יכול להיות שיש שם שוב הגרלה?

משהו כאן לא מובן לי:
נערכה הגרלה
זה פרויקט אחר של אותו הקבלן

משהו כאן לא מובן לי:
נערכה הגרלה
כי יש לו הרבה פרויקטים
טריסון לבד בונה ברמה ד למעלה מ1200 דירות

קבצים מצורפים

• בנין 1.pdf
    KB 266.6 · צפיות: 75
  • בנין 2.pdf
    KB 264.2 · צפיות: 66
  • בנין 3.pdf
    KB 264.4 · צפיות: 59
  • בנין 4.pdf
    KB 264.1 · צפיות: 55
  • בנין 7.pdf
    KB 260.6 · צפיות: 53
  • בנין 9.pdf
    KB 270.2 · צפיות: 60
  • בנין 10.pdf
    KB 269.5 · צפיות: 55
  • בנין 11.pdf
    KB 270.2 · צפיות: 55
נווה שמיר זה חרדי?

ההגרלה הגדולה של ינואר תתקיים לפני הגרלות ההמשך האלו, נכון? כלומר, אם אני נרשמת להמשך זה לא מפריע לסיכוי לזכור בגדולה?
ושאלה נוספת - מישהו יודע איזה דירות מוגרלות בהמשך בירושלים?

ההגרלה הגדולה של ינואר תתקיים לפני הגרלות ההמשך האלו, נכון? כלומר, אם אני נרשמת להמשך זה לא מפריע לסיכוי לזכור בגדולה?
במורדות מלחה.

כמיטב הבנתי
קודם תתבצע הגרלת ינואר, מי שיזכה מוסר אוטומטית מהגרלות המשך.

@ירמי וולדמן 1552 טריסון יזום ובניה בע"מ - יש גם פרטים של הדירות שנותרו?
תודה רבה על העזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה