מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

קיבלתי היום תגובה מנתיב אקספרס למה אין קו ישיר מרמה ד לרמה ב וענו לי שכרגע צריך לתת להם להיכנס לעיר עם מה שיש ואחרי שישתלבו נוסיף עוד קווים
שאלתי אותו מה הצפי ולא היה לו תשובה ברורה שאלתי אותו למה לפחות לא מכניסים את קו 16 לתוך רמה ד לפחות כמו קו 3 וענה לי שדבר כזה אפשר לאשר תוך 8 ימים אבל לא עכשיו אלא בעוד 3 שבועות אחרי שיכנסו למסלול ..
זה נראה כמה שיותר לחץ זה יעבוד
ת-ת-ל-ו-נ-נ-ו גם בנתיב אקספרס וגם במשרד התחבורה וגם בעיריה

קיבלתי היום תגובה מנתיב אקספרס למה אין קו ישיר מרמה ד לרמה ב וענו לי שכרגע צריך לתת להם להיכנס לעיר עם מה שיש ואחרי שישתלבו נוסיף עוד קווים
שאלתי אותו מה הצפי ולא היה לו תשובה ברורה שאלתי אותו למה לפחות לא מכניסים את קו 16 לתוך רמה ד לפחות כמו קו 3 וענה לי שדבר כזה אפשר לאשר תוך 8 ימים אבל לא עכשיו אלא בעוד 3 שבועות אחרי שיכנסו למסלול ..
ומה בנוגע לכביש 5?
הכל מוכן שם. תחנות, נת"צ
רק שקווי אוטובוסים יעברו שם

למישהו יש מידע מה קורה עם הגרלה 1518 - יעקב ומטי קניג ברמה ד3?

רק להאיר כמה דברים
בדרך כלל מתווך לוקח 2% על כל עסקה מ2 הצדדים (אם זה בבלעדיות) שזה נראה לי קצת ניגוד עניינים למה שהוא יתאמץ להוריד בשביל הקונה מחיר בסוף זה יורד מהכיס שלו ויוצא כך שלמעשה בעל הדירה לדוגמא צריך לשלם מ1.5 מיליון 30000 למתווך וזה בלי המשא ומתן עם הקונה שבטח רוצה להוריד מהמחיר עוד
את הכסף שמשלמים למתווך אפשר להוריד לקונה ! וכולם מרוצים גם הקונה מרגיש שעשה את עיסקת חייו וגם הבעל הדירה לא צריך בנוסף למתווך להוריד עוד מהסכום
אני מדבר מניסיון שהיה לי עם מתווכים (חס וחלילה לא בא לפגוע באף אחד אבל בסופו של דבר מדובר על הרבה מאוד כסף שלא תמיד לוקחים את ההוצאה הזאת בחשבון)
מתווך אמין. וללא המון צלצולים מוריד הרבה פעמים המון כסף.
האמת שכל דבר לגופו.

זה התשובות שגם אני קיבלתי = ככל שנרבה להתקשר לכולם - נרוויח.

תשלחו את כתובות המייל שפונים לעיריה ולנתיב אקספרס

האם יש קו ישיר מרמה ד' לירושלים?
אם לא מתי הצפי? משהו יודע?

מה המקור? מגיע למרכז המסחרי?
1626290035998.png
1626290035998.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה