מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

מישהו יודע איך ניתן לדעת בתוכנית של הדירה במטבח היכן ממוקמות נקודות החשמל המים הניקוז וכו'?

ומה בנוגע לכביש 5?
הכל מוכן שם. תחנות, נת"צ
רק שקווי אוטובוסים יעברו שם
באמת אבסורד לא ברור.
שנים בונים את הכביש הזה, מוציאים את הנשמה עד שסוף סוף הוא מוכן,
ו----תבדקו כמה רכבים עוברים בו כל יום לעומת נהר הירדן.
עד שהתחבורה הציבורית לא תכנס לשם הוא לא יכנס מספיק חזק לתודעה של הציבור.
הייתי בטוחה שעכשיו עם הכניסה של נתיב יהיו לפחות כמה קווים עירוניים וגם בינעירוניים שיעברו שם,
ו---אפס.
מי שכתב שנתיב הגיבו לו- לאן בדיוק שלחתם פנייה?

באמת אבסורד לא ברור.
שנים בונים את הכביש הזה, מוציאים את הנשמה עד שסוף סוף הוא מוכן,
ו----תבדקו כמה רכבים עוברים בו כל יום לעומת נהר הירדן.
עד שהתחבורה הציבורית לא תכנס לשם הוא לא יכנס מספיק חזק לתודעה של הציבור.
הייתי בטוחה שעכשיו עם הכניסה של נתיב יהיו לפחות כמה קווים עירוניים וגם בינעירוניים שיעברו שם,
ו---אפס.
מי שכתב שנתיב הגיבו לו- לאן בדיוק שלחתם פנייה?
גם אני מצטרפת לשאלה והבקשה
חייבים להתלונן על זה!

מי ששולח פניות לנתיב אקספרס אם אפשר להתלונן גם על זה שקו 23 היחיד מהשכונה לרמה ג' עושה בתוך רמה ג' סיבובים ברחובות חבקוק וירמיהו, זה מוסיף לזמן הנסיעה בערך 10 דק'.

כי הוא הקו היחיד
אז הוא צריך להיכנס גם לשם

מדד תשומות הבניה ללא שינוי 118.30
לפי מה שאני רואה המדד פשוט עדיין לא התעדכן......
1626353971451.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה