בים בם בום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפשים לקנות מיטת היירייזר במצב מצוין יד שניה.
עדיפות לירושלים.
עדיפות לירושלים.
ניסיתי לעקוב בשבוע האחרון ולא ראיתי משו..אם יש לכם סבלנות יש באגורה מציאות ואם לא יש ביד 2 מיטות חדשות חדשות יפיפיות ברבע מחיר
אנחנו קנינו לפני 10 שנים מיטה שעד היום משמשת אותנו ונראית מצוין
אני מעוניינת, איפה בבני ברק?יש לי מיטה כזו בבני ברק מוכרת ב 500 ש"ח
צפה בקובץ המצורף $RUV1MNU.JPG
comfort-yesharim.co.il
היה פה בעבר המלצה על קניה בזול
דרך קרן רבי ישעיה ב"ר משה מקרסטיר
אשמח לפרטי התקשרות
אשמח לפרטי התקשרותיש לי מיטה כזו בבית שמש
מזרן אחד שודרג למזרן ישרים (הגובה של המזרנים שווה)קומפורט | יצרנית מיטות הייריזר האיכותיות ביותר בארץ
קומפורט ייצור ושיווק מיטות הייריזר ומיטות נוער, חברת קומפורט מייצרת ומשווקת מיטות הייריזר ומזרונים כבר מעל מעל 50 שנה.comfort-yesharim.co.il
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
היתה בשימוש רק עבור אירוח 3.5 שנים
...אשמח לפרטי התקשרות
תודה רבה.המייל של קרן קרסטיר
k0778903605@ ג'ימייל
הייריזר אפעם לא נתקלתי...עם קצת סבלנות, במדורי למסירה בעיתונים אפשר למצוא דברים יפים, נשאר עלות של הובלה בלבד.
רלוונטי?יש לי מיטה כזו בבית שמש
מזרן אחד שודרג למזרן ישרים (הגובה של המזרנים שווה)קומפורט | יצרנית מיטות הייריזר האיכותיות ביותר בארץ
קומפורט ייצור ושיווק מיטות הייריזר ומיטות נוער, חברת קומפורט מייצרת ומשווקת מיטות הייריזר ומזרונים כבר מעל מעל 50 שנה.comfort-yesharim.co.il
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
היתה בשימוש רק עבור אירוח 3.5 שנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים