מחפשים לקנות מיטת היירייזר במחיר סמלי

• הוסף לסימניות
מחפשים לקנות מיטת היירייזר במצב מצוין יד שניה.
עדיפות לירושלים.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם סבלנות יש באגורה מציאות ואם לא יש ביד 2 מיטות חדשות חדשות יפיפיות ברבע מחיר
אנחנו קנינו לפני 10 שנים מיטה שעד היום משמשת אותנו ונראית מצוין

• הוסף לסימניות
מצטרפת, גם אי מעוניינת לקנות מיטת היירייזר בלי מזרנים, יש לי שתי מזרנים רוחב 90
אשמח או יד 2 או בחנות שאתם ממליצים מחירים טובים ומוצרים איכותיים

• הוסף לסימניות
באזור ר' עקיבא כהנמן
אפשר להתקשר 03-5584987

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה כזו בבית שמש
מזרן אחד שודרג למזרן ישרים (הגובה של המזרנים שווה)
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
היתה בשימוש רק עבור אירוח 3.5 שנים

• הוסף לסימניות
היה פה בעבר המלצה על קניה בזול
דרך קרן רבי ישעיה ב"ר משה מקרסטיר
אשמח לפרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה כזו בבית שמש
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
אשמח לפרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
עם קצת סבלנות, במדורי למסירה בעיתונים אפשר למצוא דברים יפים, נשאר עלות של הובלה בלבד.

• הוסף לסימניות
ראיתי בלעניין בבני ברק מיטה משולשת

• הוסף לסימניות
ראיתי בלעניין בבני ברק מיטה משולשת
אפשר את הפרטים? תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה כזו בבית שמש
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה