חומרה מחפשת המלצה למחשב נייד

• הוסף לסימניות
אי קניתי עכשיו יד שניה מחברה גדולה שיש לה המון מהדגם הזה:
THINKPAD T14 I5-10 RAM16 מגע, GEN-1 מה שאומר שהוא בן שנתיים בערך, חישן מגע, מסך מט נח, מתקפל 180, נראה חדש, פלסטיקה משובחת,
ומה רע...?
למה חייבים חדש כשבתקציב נמוך ממילא א"א להשיג את המפרט הכי גבוה של היום, למה לא לקבל מפרט מעולה של לפני שנתיים?
סתם מסקרנות..
המחיר שאני שילמתי הוא 2000, כולל עמלת תיווך...

• הוסף לסימניות
תודה,
חרשתי כבר את זאפ, KSP, אייבורי, באג ועוד כמה
בכל אופן אני מעדיפה מחשב מסדרה עסקית, ולנובו מומלצים בהחלט בסדרות מסוימות, בדיוק כמו שדל ממש ממש לא מומלצים בסדרות מסוימות
אם תראה את מה שכתבתי תראה שמבחינתי קטן זה יתרון
מבחינת מפרט נטו הוא נראה דיי טוב. I7 16 RAM משקל קל, וחיבוירם מגוונים.
כאמור אני לא מוכר מחשבים, יותר טכנאי מחשבים.
אבל ממה שידוע לי מחשב עסקי יעלה דיי הרבה ביחס אליו

• הוסף לסימניות
אי קניתי עכשיו יד שניה מחברה גדולה שיש לה המון מהדגם הזה:
THINKPAD T14 I5-10 RAM16 מגע, GEN-1 מה שאומר שהוא בן שנתיים בערך, חישן מגע, מסך מט נח, מתקפל 180, נראה חדש, פלסטיקה משובחת,
ומה רע...?
למה חייבים חדש כשבתקציב נמוך ממילא א"א להשיג את המפרט הכי גבוה של היום, למה לא לקבל מפרט מעולה של לפני שנתיים?
סתם מסקרנות..
המחיר שאני שילמתי הוא 2000, כולל עמלת תיווך...
אולי כדאי שאני אעשה קצת סדר.
המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל בן משפחה,
שרוצה דווקא מחשב חדש למרות שהוא יודע על האופציה של מחודש.
והתקציב הוא לא כ"כ נמוך, מה שכתבתי למעלה זה בגלל שבטעות הסתכלתי בחלון אחר ששם היה מחשב בלמעלה מ- 7 אלף. (למעשה אין הגבלת תקציב אלא מעוניינים לשלם מה שצריך למחשב טוב בלי להתפרע)
ולא לחוץ לי המפרט הכי גבוה של היום, הרוכש הפוטנציאלי הוא לא איזה פריק של טכנולוגיה שישקיע במחשב הכי חדש והכי חזק והכי יוקרתי, אלא בן אדם שמעוניין במחשב שיעבוד טוב.
מבחינת מפרט נטו הוא נראה דיי טוב. I7 16 RAM משקל קל, וחיבוירם מגוונים.
כאמור אני לא מוכר מחשבים, יותר טכנאי מחשבים.
אבל ממה שידוע לי מחשב עסקי יעלה דיי הרבה ביחס אליו
ב"ה אני יודעת *קצת* להסתכל על מפרט של מחשב, אין צורך לנסות להרשים אותי על מחשב שאמרתי שאני לא מעוניינת בו, אם יהיה מחשב מרשים אני אדע להתרשם ממנו גם בלי שיגידו לי שהוא מרשים. ואם אמרתי שאני מחפשת מחשב חדש מסדרה עסקית, וציינתי גם ש I5 מהשנים האחרונות יספיק לי בהחלט אז מה שאני מחפשת.
אפשר למצוא באיביי אולי מחשבים טובים במחיר יותר זול
מעדיפה מקום קצת יותר...
וכאמור התקציב הוא לא באמת 2000 ש"ח, אלא מה שצריך למחשב שעומד בדרישות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
ב"ה אני יודעת *קצת* להסתכל על מפרט של מחשב, אין צורך לנסות להרשים אותי על מחשב שאמרתי שאני לא מעוניינת בו, אם יהיה מחשב מרשים אני אדע להתרשם ממנו גם בלי שיגידו לי שהוא מרשים. ואם אמרתי שאני מחפשת מחשב חדש מסדרה עסקית, וציינתי גם ש I5 מהשנים האחרונות יספיק לי בהחלט אז מה שאני מחפשת.
לא ניסיתי להרשים ( אני לא מרוויח על זה אחוזים... )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה