מעבד מזון מחפשת המלצה למעבד מזון שיש לו מנוע חזק יותר מבראון..

• הוסף לסימניות
למי יש המלצה למשהו טוב?
מוכנה לשלם...העיקר שיהיה שווה תכסף

• הוסף לסימניות
כתבתם מנסיון אישי?

• הוסף לסימניות
מג'ימיקס הרבה יותר חזק מבראון
אין פה איזה ידע מיוחד
זה הדבר הכי ידוע
תשאלו בכל חנות
זה כמו לשאול אם יש לך נסיון אישי שמרצדס יותר חזק מסוברו
גם מנסיון אישי
אבל המחיר הוא בהתאם

• הוסף לסימניות
לי יש את נינגה זה אחלה מכשיר...לקנות רק את ה1000 ווט....פחות מ1000 לא שווה

• הוסף לסימניות
למי יש המלצה למשהו טוב?
מוכנה לשלם...העיקר שיהיה שווה תכסף

לי יש בראון 12 שנה
בשימוש קבוע כל יום שישי (גם לדברים קשים כמו ריסוק גזר ומיץ גזר)
והוא מעולה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על הנינג'ה.
אין עוד מכשירים כאלו. אבל יש כמה סוגים. לקנות את הכי טוב- הכי הרבה וואט ועם כל הערכה.
יתרונות: עוצמתי, קל לניקוי, משמש לה-כ-ל במטבח.
חסרונות: מרעיש בצורה מסוכנת.
אם יש לך מישהו שבמקרה מגיע מחו"ל ומתנדב להביא איתו... אפשר להזמין מאיביי באיזה 200 ש"ח פחות מבארץ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי מג'ימיקס. בגרוד על הדיסקיות הרבה חתיכות נופלות מצידי הדיסקית לתוך הקערה, בלי לעבור את המגרדת.
הפתרון לזה זה להשתמש בקערה קטנה יותר, אבל אז צריך לשטוף גם את הקטנה וגם את הגדולה.

קרובה שלי חשבה לקנות עכשיו ברוויל, אבל בשימוש לבלילה עבה מותר למלא עד 1/3 - אז היא גם קנתה מג'ימיקס.

• הוסף לסימניות
אם השאלה על המנוע, אז אין מנוע חזק כמו מג'ימיקס. לא לחינם יש לו אחריות על המנוע ל20 שנה. וגם המחיר שלו בהתאם.
לגבי פונקציות ויכולות אחרות, יש דברים יותר משכנעים.

• הוסף לסימניות
רושל אובס
Russell Hobbs יש לי אותו משתמשים בו שפיים אני עובדת איתו בהכל תמיד נמצא על השיש אפילו אפשר לטחון בו בשר
מנוע חזק ועוצמתי
מינוס יחיד עולה יקר סביבות 2000 הפשוט ביותר אבל שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
השאלה היתה על החוזק והמוע ואין ספק שאין מתחרה למג'ימיקס
הבעיה במג'ימיקס היא אחת שלפעמים נופלות חתיכות החוצה וכמו שציינו כאן
אבל זו לא סיבה אמיתית לא לקנות מג'ימיקס למי שחשוב לו החוזק והמנוע

• הוסף לסימניות
לי יש נינג'ה, [העלות בדיוטי פרי לפעמים פחות מאיביי] מנוע מדהים, מרסק כל דבר,
אבל זה לא מתאים להכל, אין מטחנת בשר, ואין כמה חלקים נוספים שיש לקנווד או לכל מעבד מזון אחר.

• הוסף לסימניות
ק
לי יש בראון 12 שנה
בשימוש קבוע כל יום שישי (גם לדברים קשים כמו ריסוק גזר ומיץ גזר)
והוא מעולה...
משום מה קניתי בראון כבר פעמים השנה והלך לי
פעם אחת שרציתי לגרד סלק חי ופעם שניה שהיה לו קשה משום מה לרסק לי כמות גדולה של ירקות שרציתי לרסק....

• הוסף לסימניות
וואי
יש לי מג'ימיקס. בגרוד על הדיסקיות הרבה חתיכות נופלות מצידי הדיסקית לתוך הקערה, בלי לעבור את המגרדת.
הפתרון לזה זה להשתמש בקערה קטנה יותר, אבל אז צריך לשטוף גם את הקטנה וגם את הגדולה.

קרובה שלי חשבה לקנות עכשיו ברוויל, אבל בשימוש לבלילה עבה מותר למלא עד 1/3 - אז היא גם קנתה מג'ימיקס.
זה בעיה נורא מעצבנת לא בא לי לשלם גם מחיר יקר וגם לא להיות מרוצה מזה שנופל חלקים שעוברים את הדיסק
אין עוד משהו?

• הוסף לסימניות
וואי

זה בעיה נורא מעצבנת לא בא לי לשלם גם מחיר יקר וגם לא להיות מרוצה מזה שנופל חלקים שעוברים את הדיסק
אין עוד משהו?
כפי שכתבתי, אפשר להשתמש בקערה הבינונית וזה מצוין.

• הוסף לסימניות
משום מה קניתי בראון כבר פעמים השנה והלך לי
פעם אחת שרציתי לגרד סלק חי ופעם שניה שהיה לו קשה משום מה לרסק לי כמות גדולה של ירקות שרציתי לרסק....

מוזר אולי כמו בכל הדברים .. המכשירים הישנים חזקים יותר..
אין לי הסבר אחר..
(את הדיסקית של המגרדת החלפתי אולי פעמיים כי כבר היה משופשף מרב שימוש אבל עדיין זה לא כמו שנשמע פה צעצוע..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה