מג'ימיקסלמי יש המלצה למשהו טוב?
מוכנה לשלם...העיקר שיהיה שווה תכסף
למי יש המלצה למשהו טוב?
מוכנה לשלם...העיקר שיהיה שווה תכסף
זה כולל דיסקיות?לי יש את נינגה זה אחלה מכשיר...לקנות רק את ה1000 ווט....פחות מ1000 לא שווה
משום מה קניתי בראון כבר פעמים השנה והלך לילי יש בראון 12 שנה
בשימוש קבוע כל יום שישי (גם לדברים קשים כמו ריסוק גזר ומיץ גזר)
והוא מעולה...
זה בעיה נורא מעצבנת לא בא לי לשלם גם מחיר יקר וגם לא להיות מרוצה מזה שנופל חלקים שעוברים את הדיסקיש לי מג'ימיקס. בגרוד על הדיסקיות הרבה חתיכות נופלות מצידי הדיסקית לתוך הקערה, בלי לעבור את המגרדת.
הפתרון לזה זה להשתמש בקערה קטנה יותר, אבל אז צריך לשטוף גם את הקטנה וגם את הגדולה.
קרובה שלי חשבה לקנות עכשיו ברוויל, אבל בשימוש לבלילה עבה מותר למלא עד 1/3 - אז היא גם קנתה מג'ימיקס.
כפי שכתבתי, אפשר להשתמש בקערה הבינונית וזה מצוין.וואי
זה בעיה נורא מעצבנת לא בא לי לשלם גם מחיר יקר וגם לא להיות מרוצה מזה שנופל חלקים שעוברים את הדיסק
אין עוד משהו?
משום מה קניתי בראון כבר פעמים השנה והלך לי
פעם אחת שרציתי לגרד סלק חי ופעם שניה שהיה לו קשה משום מה לרסק לי כמות גדולה של ירקות שרציתי לרסק....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים