דרוש מידע מחפשת המלצה על מזרון איכותי לחדר שינה. תודה:)

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים מדויקים אבל יש לנו מזרונים שויצרים מאד טובים. לא גבוהים- שזה מעלה בהחלפת סדינים.
קנו לנו בשעתו בירושלים

• הוסף לסימניות
רילקס,מעולה. קניתי בעולם המזרונים.
אפשר לשאול איזה דגם? יעזור לי מאוד. מחפשת מזרון ברמה גבוהה בתקציב של 2000 ש''ח למזרן.
אקזוטיקה של סילי
2000 למזרון
וואו!!!
אשמח אם תוכלי לפרט לי כמה מילים על המזרן הזה, וגם- היכן קנית אותו
תודה!

• הוסף לסימניות
אני ממש אוהבת
לי זה מאד נוח
זה עם קפיצים אבל לא שוקע ואת לא מרגישה את הקפיצים
מזרן איכותי מאד
קניתי עם החדר שינה כבר לפני איזה 8 שנים - דרך וייס רהיטים (מסורוצקין -נראה לי) י-ם

• הוסף לסימניות
היי לכולם:)
מחפשת המצלה על מזרונים טובים ונוחים לחדר שינה.
לא אוהבת את הקשים מידי.
הבנתי שיש מזרונים מחברות מותגים, ויש את אותם מזרונים מאותה חברה מייצרת רק בלי המותג בחצי מחיר.
משהו שמע? יודע?

אשמח להמלצות על מזרון איכותי במחיר סביר של עד 2000 שקל למזרון.

תודה מראש :)
היי, פחות מבין במזרנים אבל יש חנות פגז בראשון לציון בשם ביג סליפר
יש להם מזרנים מיטות הכל וחברה ממש נחמדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה