טברינית מקורית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש את ישיבת דרך פיקודך בביתר
בני ראם אסור לעשות רישיון בישיבה, זו ישיבה מכבדת ומאפשרת, הבחורים נהנים שם מאוד, אבל יש כמה כללים שזה חוק בל יעבור, ועל רשיון עפים.יש עוד ישיבות שנראה לי מתאימות: רק לא ברור לי על רישון. וצריך לבדוק על שיעור א'
יש ישיבה בבני ראם.
יש ביד בנימין של הרב מרדכי זילברברג
החדשה מודיעין עילית (0548475754)
ויש עוד ישיבה בבית שמש. רק מתחילה בשיעור ב'.. 'רוממות התורה'
המון הצלחה ונחת ממנועבר הרבה זמן מאז שפתחתי את האשכול הזה, אבל רציתי סוף סוף לעדכן שב"ה מצאנו לבן שלי ישיבה חדשה לזמן אלול.
היא קטנה מאוד עם יחס אישי לכל בחור והבן שלי התרשם מאוד לטובה כשהוא נפגש עם הצוות.
תודה לכולם על העזרה.
מעדיפה לחכות קצת לראות שבאמת טוב לו שם.בהצלחה.
מסכימה לגלות היכן?
יכול להיות מאד לתועלת.
מה זהו הישיבה הזו?יש את הישיבה של הרב דרוק
1.ישיבה עם יחס חם ואוהבמה זהו הישיבה הזו?
שלום אני מחפשת ישיבה גדולה לבן שלי ואני ממש חסרת אונים אולי תוכלי מנסיונך לעזור לי ולומר איזו ישיבה כן התאימה או שמות של ישיבות מתחשבות שקיבלתם.עבר הרבה זמן מאז שפתחתי את האשכול הזה, אבל רציתי סוף סוף לעדכן שב"ה מצאנו לבן שלי ישיבה חדשה לזמן אלול.
היא קטנה מאוד עם יחס אישי לכל בחור והבן שלי התרשם מאוד לטובה כשהוא נפגש עם הצוות.
תודה לכולם על העזרה.
אשמח לעזור בעניין נא לפנות למייל 6343116שלום אני מחפשת ישיבה גדולה לבן שלי ואני ממש חסרת אונים אולי תוכלי מנסיונך לעזור לי ולומר איזו ישיבה כן התאימה או שמות של ישיבות מתחשבות שקיבלתם.
תודה רבה
שלום אני אמא מודאגתעבר הרבה זמן מאז שפתחתי את האשכול הזה, אבל רציתי סוף סוף לעדכן שב"ה מצאנו לבן שלי ישיבה חדשה לזמן אלול.
תודה לכולם על העזרה.
מה הגיל של הבחור ?שלום אני אמא מודאגת
שעדיין לא מצאה ישיבה קצת יותר מתגמשת לבנה.אודה לך אם תוכלי לשתף אותי בהצעות שקיבלת ובישיבה שנבחרה.
אודה לך מאוד אמא שמאוד דואגת וזוכרת שיש שליט לבירה.
שתי הצעות שעלו:שלום אני אמא מודאגת
שעדיין לא מצאה ישיבה קצת יותר מתגמשת לבנה.אודה לך אם תוכלי לשתף אותי בהצעות שקיבלת ובישיבה שנבחרה.
אודה לך מאוד אמא שמאוד דואגת וזוכרת שיש שליט לבירה.
תודה רבה. האם בשתי הישיבות מדובר בבחורים שמורים ואיכותיים?שתי הצעות שעלו:
ישיבה גדולה נווה יעקב--ישיבה עם 25-30 בחורים (כשאנחנו בררנו, אולי עכשיו זה יותר) עם אווירה יותר משוחררת והרבה השקעה בבחורים. הרב וינקלר הוא ראש הישיבה.
ישיבת קנין חכמה בהר נוף--בערך 45 בחורים, ישיבה מאוד מאפשרת, נותנים לבחורים הרבה עצמאות. מותר רשיון אבל אסור שיהיה רכב בישיבה.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים