בקשה מחפשת להשאיל את הספר ראויה בביתר.

• הוסף לסימניות
מי כתבה את הספר?

כשקראתי הייתי בטוח שדבורי רנד, ליטוש המשפטים וסגנון הכתיבה הוא פשוט דבורי רנד [בפרט בספרים היותר קלילים כמו המשך יבוא ומוקאדם], אחר כך ביררתי ונודע לי מי המחברת וזו לא היא, אבל אני עדיין חושב שהיא כתבה את הספר והמחברת רק אמרה לה מה לכתוב.

• הוסף לסימניות
מי כתבה את הספר?

כשקראתי הייתי בטוח שדבורי רנד, ליטוש המשפטים וסגנון הכתיבה הוא פשוט דבורי רנד [בפרט בספרים היותר קלילים כמו המשך יבוא ומוקאדם], אחר כך ביררתי ונודע לי מי המחברת וזו לא היא, אבל אני עדיין חושב שהיא כתבה את הספר והמחברת רק אמרה לה מה לכתוב.
הסופרת היא נראה לי תלמידה של דבורי רנד ולכן הסגנון דומה
וסתם יש הרבה סופרות שמנסות לחכות את הסגנון כתיבה של דבורי

• הוסף לסימניות
מי כתבה את הספר?

לדעתי הסגנון לא דומה בכלל
ואני לא חושבת שזה סוד מי כתבה אותו

• הוסף לסימניות
אאל"ט כתבה אותו שרי ברלינסקי, היא התראיינה אצל אפרת ברזל בנושא. כך שזה לא סוד...

• הוסף לסימניות
כן, זה שרי ברלינסקי

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות את הספר וכמה הוא עולה?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות את הספר וכמה הוא עולה?

קישור לקניית הספר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש למישהי במודיעין עילית להשאיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה