- הוסף לסימניות
אשמח להשאיל אותו ממך כשחוזרהספר כרגע מושאל דרך פרוג (:
ברגע שיחזור בלי נדר אעדכן אותך
st0548499179 בגמייל
ממש תודה!
אשמח להשאיל אותו ממך כשחוזרהספר כרגע מושאל דרך פרוג (:
הסופרת היא נראה לי תלמידה של דבורי רנד ולכן הסגנון דומהמי כתבה את הספר?
כשקראתי הייתי בטוח שדבורי רנד, ליטוש המשפטים וסגנון הכתיבה הוא פשוט דבורי רנד [בפרט בספרים היותר קלילים כמו המשך יבוא ומוקאדם], אחר כך ביררתי ונודע לי מי המחברת וזו לא היא, אבל אני עדיין חושב שהיא כתבה את הספר והמחברת רק אמרה לה מה לכתוב.
לדעתי הסגנון לא דומה בכללמי כתבה את הספר?
כשקראתי הייתי בטוח שדבורי רנד, ליטוש המשפטים וסגנון הכתיבה הוא פשוט דבורי רנד [בפרט בספרים היותר קלילים כמו המשך יבוא ומוקאדם], אחר כך ביררתי ונודע לי מי המחברת וזו לא היא, אבל אני עדיין חושב שהיא כתבה את הספר והמחברת רק אמרה לה מה לכתוב.
תוכלי לתת קישור לראיון?אאל"ט כתבה אותו שרי ברלינסקי, היא התראיינה אצל אפרת ברזל בנושא. כך שזה לא סוד...
האם חזר??הספר כרגע מושאל דרך פרוג (:
אשמח לקבל גםתוכלי לתת קישור לראיון?
איפה אפשר לקנות את הספר וכמה הוא עולה?
www.sariberlinsky.co.il
אפשר להשאיל בב"ב?איך יוצרים קשר.. ונתאם לפ"ז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים