נכתב ע"י כוכב;943288:יש עכשיו בפמילי שוז 1+1 זה בבני ברק וירושלים
נכתב ע"י אפרתה;943304:מנסיון כואב של השבועות האחרונים-
קני אך ורק מחברה מוכרת כמובן שעדיף בחיסול וכדומה.
כל האחרים אפילו אם רשום שעשויות מעור- זה פשוט בדיחה עצובה.
קניתי לחתונה נעל לילדה ב-60 ש"ח, בשבת שבע ברכות הכל היה מקולף!!! הלכתי לחנות והם לא הבינו מה אני רוצה- אין אחריות אפילו לא לרגע אחד- לדבריהם.
וזה בזמן שזוג של פפאיה לדוגמא כבר מחזיק כמה שנים ועבר מאחות לאחות...
נכתב ע"י tirza10;943308:בדיוק כך! בירושלים יש את "טופ שופ" בכנפי נשרים שמוכרים נעלי פאפיה שבתיות מעונות קודמות בפחות מחצי מחיר.- למי שמעוניינת
נכתב ע"י דבי בי;943312:לא בדיוק הם יקרו מאוד בזמן האחרון.
נעלים של קדס או פפיה שעולות 150 בחנויות רגילות עולות שם 100 ש"ח
תמיד כדאי לבדוק אבל אין ענין לפעמים לקנות בצורה של בסטה ובלי קופסה אין חווית קניה ולסוע עד לחור הזה ולפרנס........
במקום לקנות למשל אצל גרוסמן, או אפילו במרטי במרתף...
בהצלחה.
חוצמיזה שבקשו עד לאזור בני ברק ובכלל לא בירושלים רק לטובת אלו שמבקשות אולי כבר לעלות על הגל בירושלים....
נכתב ע"י אפרתה;943304:מנסיון כואב של השבועות האחרונים-
קני אך ורק מחברה מוכרת כמובן שעדיף בחיסול וכדומה.
כל האחרים אפילו אם רשום שעשויות מעור- זה פשוט בדיחה עצובה.
קניתי לחתונה נעל לילדה ב-60 ש"ח, בשבת שבע ברכות הכל היה מקולף!!! הלכתי לחנות והם לא הבינו מה אני רוצה- אין אחריות אפילו לא לרגע אחד- לדבריהם.
וזה בזמן שזוג של פפאיה לדוגמא כבר מחזיק כמה שנים ועבר מאחות לאחות...
אצלי דוקא לילדים ההורסים אני קונה הכי זול היום בזול מחר בזול ולילד ששומר אני קונה קצת יותר יקר והן מחזיקותנכתב ע"י לו יצוייר;943383:זה כ"כ תלוי בילד,
אני קונה לאחד נעליים חזקות ויקרות, כי הוא אלוף בהריסת נעליים, ואלו של מיטל מחזיקות לו מצויין,
ולשני אני קונה במרטי, והן מחזיקות לו כל העונה.
זהו, שאצל הילד הספציפי הזה, יצא לי ששלמתי לעונה 60 ש"ח כפול 6 זוגות נעליים פלוס מינוס, וכשקניתי לו את אלה של מיטל שעולות בסביבות 200 ש"ח, יצא לי לבסוף זול יותר...נכתב ע"י רותי12;943388:אצלי דוקא לילדים ההורסים אני קונה הכי זול היום בזול מחר בזול ולילד ששומר אני קונה קצת יותר יקר והן מחזיקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים