מחפשת לקנות נעלי שבת לכל המשפחה,בעיקר בנים

• הוסף לסימניות
במחיר עממי,(עד 100 לזוג) לא נעלים מקרטון, ובאיזור הצפון עד בני ברק.

תודה!!

• הוסף לסימניות
יש עכשיו בפמילי שוז 1+1 זה בבני ברק וירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב;943288:
יש עכשיו בפמילי שוז 1+1 זה בבני ברק וירושלים

איפה זה פמלי שוז?

• הוסף לסימניות
מנסיון כואב של השבועות האחרונים-
קני אך ורק מחברה מוכרת כמובן שעדיף בחיסול וכדומה.
כל האחרים אפילו אם רשום שעשויות מעור- זה פשוט בדיחה עצובה.
קניתי לחתונה נעל לילדה ב-60 ש"ח, בשבת שבע ברכות הכל היה מקולף!!! הלכתי לחנות והם לא הבינו מה אני רוצה- אין אחריות אפילו לא לרגע אחד- לדבריהם.
וזה בזמן שזוג של פפאיה לדוגמא כבר מחזיק כמה שנים ועבר מאחות לאחות...

• הוסף לסימניות
פמילי שוז זה ברחוב השומר צמוד לפמילי סנטר
נעליים מעולות בד"כ, הדגמים ממש יפים והמחירים ממש סבירים
בין 120-180 ש"ח תלוי במידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;943304:
קניתי לחתונה נעל לילדה ב-60 ש"ח, בשבת שבע ברכות הכל היה מקולף!!! הלכתי לחנות והם לא הבינו מה אני רוצה- אין אחריות אפילו לא לרגע אחד- לדבריהם.

בדיוק כך! בירושלים יש את "טופ שופ" בכנפי נשרים שמוכרים נעלי פאפיה שבתיות מעונות קודמות בפחות מחצי מחיר.- למי שמעוניינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;943308:
בדיוק כך! בירושלים יש את "טופ שופ" בכנפי נשרים שמוכרים נעלי פאפיה שבתיות מעונות קודמות בפחות מחצי מחיר.- למי שמעוניינת

לא בדיוק הם יקרו מאוד בזמן האחרון.
נעלים של קדס או פפיה שעולות 150 בחנויות רגילות עולות שם 100 ש"ח
תמיד כדאי לבדוק אבל אין ענין לפעמים לקנות בצורה של בסטה ובלי קופסה אין חווית קניה ולסוע עד לחור הזה ולפרנס........
במקום לקנות למשל אצל גרוסמן, או אפילו במרטי במרתף...;);););)
בהצלחה.
חוצמיזה שבקשו עד לאזור בני ברק ובכלל לא בירושלים רק לטובת אלו שמבקשות אולי כבר לעלות על הגל בירושלים....

• הוסף לסימניות
לגבי מרטי במרתף תקף מה שקרה לי וכתבתי בהודעה קודמת. שימו לב שתהיה חברה טובה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבי בי;943312:
לא בדיוק הם יקרו מאוד בזמן האחרון.
נעלים של קדס או פפיה שעולות 150 בחנויות רגילות עולות שם 100 ש"ח
תמיד כדאי לבדוק אבל אין ענין לפעמים לקנות בצורה של בסטה ובלי קופסה אין חווית קניה ולסוע עד לחור הזה ולפרנס........
במקום לקנות למשל אצל גרוסמן, או אפילו במרטי במרתף...;);););)
בהצלחה.
חוצמיזה שבקשו עד לאזור בני ברק ובכלל לא בירושלים רק לטובת אלו שמבקשות אולי כבר לעלות על הגל בירושלים....

לי עלה 80 ש"ח נעל מעולה, לא מתקלף וכו' בשעה שבמקומות אחרים עולה 170 - ואף פעם לא העזתי להתקרב למחירים כאלו לשבת.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאני קניתי בחנוכה במרטי. האם זה רח' יונה?
ובאמת, מקולף לחלוטין.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברה שנעלי שבת בעזרה ואחוה מחזיקים לה שנתיים.
יש לכן ניסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
תכל'ס השיטה היא לקנות במבצעים. קצת מעצבן לעקוב ולחכות אבל אז משלמים חצי מחיר. האמת שאני עושה את זה גם בנעלי חורף לדוגמא. עכשיו מתחיל סוף העונה לחורף, קונים מידה שתיים יותר ומחביאים בארון. עוד לא קרה לי ב"ה שלא התאים בשנה אח"כ.

• הוסף לסימניות
בחנת שבסנטר וואן הישן באמת מבצעים שוים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;943304:

כל אחד צריך להכיר את עצמו וילדיו,
לאחר נסיון מר של תקופה ארוכה שילדי (לא כולם) הרסו נעליים ממותגות ואיכותיות שעלו מינימום 150 בהוזלה, ומעל 200 גם, החלטתי לקנות לבנים נעליים ב...רכב שעובר כאן ("היום בזול היום בזול, נעליים בזול, מגפיים בזול"...) 40 ש"ח עלתה לי נעל ומצידי שתחזיק רק חודש... אבל היא החזיקה יותר...

(למשל פפאיה החזיק אצלי מתענית אסתר אחה"ץ עד פורים)

אגב, גם אני מאד ממליצה על גרוסמן - אין על האמינות שלו.

• הוסף לסימניות
זה כ"כ תלוי בילד,
אני קונה לאחד נעליים חזקות ויקרות, כי הוא אלוף בהריסת נעליים, ואלו של מיטל מחזיקות לו מצויין,
ולשני אני קונה במרטי, והן מחזיקות לו כל העונה.

• הוסף לסימניות
כבר נשפך המון דיו בנושא הנעליים
מי שרוצה לקנות נעליים שתלך למקום אמין בלבד!
לא משנה מה קנית.העיקר שתבואי שוב לחנות.מכל סיבה שהיא
בעל החנות לא יחשב את טובתו.אלא את טובתך.ויש כאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;943383:
זה כ"כ תלוי בילד,
אני קונה לאחד נעליים חזקות ויקרות, כי הוא אלוף בהריסת נעליים, ואלו של מיטל מחזיקות לו מצויין,
ולשני אני קונה במרטי, והן מחזיקות לו כל העונה.
אצלי דוקא לילדים ההורסים אני קונה הכי זול היום בזול מחר בזול ולילד ששומר אני קונה קצת יותר יקר והן מחזיקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;943388:
אצלי דוקא לילדים ההורסים אני קונה הכי זול היום בזול מחר בזול ולילד ששומר אני קונה קצת יותר יקר והן מחזיקות
זהו, שאצל הילד הספציפי הזה, יצא לי ששלמתי לעונה 60 ש"ח כפול 6 זוגות נעליים פלוס מינוס, וכשקניתי לו את אלה של מיטל שעולות בסביבות 200 ש"ח, יצא לי לבסוף זול יותר...

• הוסף לסימניות
מיג וכל היתר- הבעיה שלי עם הדפוקות שנראות זוועה כבר מפעם שניה שנלבשות. אם היו מחזיקות תקופה ואח"כ לזבל ניחא, אבל לאחר יום יומיים ללכת עם נעליים מקולפות זה פשוט מוזנח ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה