מחפשת מידע לגבי טיפול בורידים.

• הוסף לסימניות
בינתיים שאלתי וזה אכן נארא,
יש שם גם קומה של חדרי ניתוח בנוסף למרפאת המומחים.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעצור את הדליות לפני שזה מתקדם למצב של ניתוח ??

• הוסף לסימניות
גרביים אלסטיות!
אני חושבת שעוצר לגמרי למי שגורב אותם בקביעות מרגע לפני שמוריד את הרגליים מהמיטה עד דקה אחרי שנכנס למיטה
יש גם ויטמינים ומינרלים שונים שעוזרים לשמר את המצב
חדוה מאד שמומחה יקבע את המידה המדויקת. ממליצה מאד על אייזלר באגריפס ירושלים. מנסיון מר שהיה לי עם אחרים. התאמה לא מדויקת עלולה לגרום להתדרדרות המצב. וגם.... איכות טובה. אני ממליצה מאד על חברת סיגוריס. גם אם אין לכם החזר מהקופה - גרביים אלסטיות טובות הכרחיות למי שסובל.

והרבה שאני מכירה גורבים גרביים רק עד הברך וזה מספיק. לחץ מותאם באיזור הקרסול מחזיק את כל הרגל

• הוסף לסימניות
אכן, גרבי גומי, ללבוש באופן תמידי. לי דוקא יש נסיון טוב עם חברת medi, venosan/
בהצלחה, שווה להשקיע בלבישה של גרבי גומי. כדי לא להתחרט אח"כ

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם היכן ניתן להשיג את גרבי ונוסן מעבר לב"ב? יותר באזור ירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה