לא רוצה ליצור לבד, מחפשת מישהו שיודע לעשות את זה לעבודה בתשלוםמה בעצם את רוצה לדעת?
ליצור את זה לבד?
זה עבודה לא קלה אבל אפשרית
שימי לב שהבלטה בתמונה מחוספסת בכוונה
אפשר ליצור אותה יותר חלקה אבל זה חומר פחות עמיד השאלה באיזה מקום מיישמים את זה
פרויקט באמת מעניין וחשוב, אבל כרגע אני מחפשת מישהו שיודע לעשות את זה (מפחדת לעשות את זה לבד) ואין לי זמן לחכות לאלי אקספרס, זה די לחוץ הזמןכמדומני שמשחות תבליט מיועדות ליצירה יותר חופשית ופיסולית, לדוגמאות הסימטריות והדי חוזרות על עצמם שהבאת עדיף להשתמש ביציקת גבס או פוליארטן לתבניות סיליקון, (אפשר לחפש באלי אקספרס אם הפרויקט בגודל סביר או להכין לבד מאב טיפוס ) באשר לעיטורים זה כבר יכול להיות עדיף משחת תבליט שלהגיע איתה לתוצאה מדויקת ואחידה זה כבר יותר קשה, אפשר לשאול עבור מה הפרויקט? חשוב נשמע מעניין...
decorstyle.co.il
ואם כך אז כן לנסות לעשות לבד?אם תקציב הוא לא בעיה:
![]()
אלמנטים דקורטיבים
חיפויי קירות | קרניזים לקיר | קרניז אמצע קיר | מסגרות קיר | פסי הפרדה | קרניז תקרה | טפטים | אלמנטים דקורטיביים | עיטורי קירות טפטים ,קיר מסגרות, קיר ליאור קוקה, קיר קרניזים, מסגרות קיר, קרניזים לתקרה, חיפוי קיר, סרגלי קיר, פסי קיר, דמוי עץ, פולימרי פולימר לקיר, סרגלי פולימר, דמוי עץ, דמוי בטון...decorstyle.co.il
כמעט אין מציאות להגיע לתוצאה ממש אחידה בצורה ידנית, כשמדברים על קווים ארוכים וישרים ודוגמאות שחוזרות על עצמם, גם אם תלכי על לעשות לבד, זה חייב להיות עם תבניות,ואם כך אז כן לנסות לעשות לבד?
או שיש בכא המלצה על אנשים שיודעים לעשות את זה?
אין מקצוע שמתעסק בזה?
לא, התכוונתי להשתמש באלמנטים הדקורטיביים ששלחת ולהרכיב לבד?כמעט אין מציאות להגיע לתוצאה ממש אחידה בצורה ידנית, כשמדברים על קווים ארוכים וישרים ודוגמאות שחוזרות על עצמם, גם אם תלכי על לעשות לבד, זה חייב להיות עם תבניות,
אז עלייך לבחור דוגמאות מנגרייה למשל, (אפשר כמובן לקנות הכול מנגרייה,) ואז ליצור ממנה תבנית סיליקון וליצוק גבס כמה פעמים שצריך.
ברור, זה להדביק וזהו. רק כמובן לבחור דוגמאות שישתלבו זו עם זו, אפשר להתייעץ עם מעצבי הפנים פה או עם כל מי שיש לו טעם ויזואלי משובחא, התכוונתי להשתמש באלמנטים הדקורטיביים ששלחת ולהרכיב לבד?
יש בנגריית סיני בבני ברק בחלון תצוגה דברים כאלה, לא יודעת על המחיר, נסי לחפש בגוגל,מכירים נגר שיודע לעשות כאלו דברים?
דווקא יש שיטה לעשות לבד מסגרות מדויקות וקווים ארוכיםכמעט אין מציאות להגיע לתוצאה ממש אחידה בצורה ידנית, כשמדברים על קווים ארוכים וישרים ודוגמאות שחוזרות על עצמם, גם אם תלכי על לעשות לבד, זה חייב להיות עם תבניות,
אז עלייך לבחור דוגמאות מנגרייה למשל, (אפשר כמובן לקנות הכול מנגרייה,) ואז ליצור ממנה תבנית סיליקון וליצוק גבס כמה פעמים שצריך.
אני מתעסקת בזהואם כך אז כן לנסות לעשות לבד?
או שיש בכא המלצה על אנשים שיודעים לעשות את זה?
אין מקצוע שמתעסק בזה?
איך אפשר ליצור איתך קשר?אני מתעסקת בזה
שימי לב לתמונה שצרפתי לך
שם היישום פשוט יותר אבל זה אותו רעיון
באיזו קטגוריה חיפשת בטמו? לפי תמונה?ברור, זה להדביק וזהו. רק כמובן לבחור דוגמאות שישתלבו זו עם זו, אפשר להתייעץ עם מעצבי הפנים פה או עם כל מי שיש לו טעם ויזואלי משובח
יש בנגריית סיני בבני ברק בחלון תצוגה דברים כאלה, לא יודעת על המחיר, נסי לחפש בגוגל,
עכשיו אני רואה בטימו דברים מההמים, בטוחה שלא שווה לך לחכות 2\3 שבועות ולקבל את זה עד הבית?
אין לי פרמיוםאיך אפשר ליצור איתך קשר?
גם לי אין ולא מכירה פה אף אחד...אין לי פרמיום
יש לך ממי לבקש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים