מחפשת מישהו/י שמומחה בלעבוד עם משחות תבליט וכד'

• הוסף לסימניות
עבור פרויקט חשוב מאוד, מחפשת אדם מומחה ליצור עבודה בסגנון כמו התמונות המצורפות (בעיקר המסגרת, לא העיטורים הפנימיים)
אני מבינה שעושים את זה ממשחות תבליט
אשמח לכל הכוונה או מידע בנושא
1760524717377.png

1760524766171.jpeg
1760524776153.jpeg

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מה בעצם את רוצה לדעת?
ליצור את זה לבד?
זה עבודה לא קלה אבל אפשרית
שימי לב שהבלטה בתמונה מחוספסת בכוונה
אפשר ליצור אותה יותר חלקה אבל זה חומר פחות עמיד השאלה באיזה מקום מיישמים את זה

קבצים מצורפים

• אחרי.JPG
    אחרי.JPG
    1.8 MB · צפיות: 58
  • 1.JPG
    5.1 MB · צפיות: 34
  • 2.JPG
    6 MB · צפיות: 26
  • תודה
Reactions: den
  • הוסף לסימניות
מה בעצם את רוצה לדעת?
ליצור את זה לבד?
זה עבודה לא קלה אבל אפשרית
שימי לב שהבלטה בתמונה מחוספסת בכוונה
אפשר ליצור אותה יותר חלקה אבל זה חומר פחות עמיד השאלה באיזה מקום מיישמים את זה
לא רוצה ליצור לבד, מחפשת מישהו שיודע לעשות את זה לעבודה בתשלום

• הוסף לסימניות
כמדומני שמשחות תבליט מיועדות ליצירה יותר חופשית ופיסולית, לדוגמאות הסימטריות והדי חוזרות על עצמם שהבאת עדיף להשתמש ביציקת גבס או פוליארטן לתבניות סיליקון, (אפשר לחפש באלי אקספרס אם הפרויקט בגודל סביר או להכין לבד מאב טיפוס ) באשר לעיטורים זה כבר יכול להיות עדיף משחת תבליט שלהגיע איתה לתוצאה מדויקת ואחידה זה כבר יותר קשה, אפשר לשאול עבור מה הפרויקט? חשוב נשמע מעניין...
אם את מעוניינת אני יכולה להביא לך קישורים שיווקים ל TEMU

• תודה
  • הוסף לסימניות
כמדומני שמשחות תבליט מיועדות ליצירה יותר חופשית ופיסולית, לדוגמאות הסימטריות והדי חוזרות על עצמם שהבאת עדיף להשתמש ביציקת גבס או פוליארטן לתבניות סיליקון, (אפשר לחפש באלי אקספרס אם הפרויקט בגודל סביר או להכין לבד מאב טיפוס ) באשר לעיטורים זה כבר יכול להיות עדיף משחת תבליט שלהגיע איתה לתוצאה מדויקת ואחידה זה כבר יותר קשה, אפשר לשאול עבור מה הפרויקט? חשוב נשמע מעניין...
פרויקט באמת מעניין וחשוב, אבל כרגע אני מחפשת מישהו שיודע לעשות את זה (מפחדת לעשות את זה לבד) ואין לי זמן לחכות לאלי אקספרס, זה די לחוץ הזמן

• הוסף לסימניות
אם תקציב הוא לא בעיה:

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם תקציב הוא לא בעיה:
ואם כך אז כן לנסות לעשות לבד?
או שיש בכא המלצה על אנשים שיודעים לעשות את זה?
אין מקצוע שמתעסק בזה?

• הוסף לסימניות
אין מקצוע שמתעסק בזה?
כמעט אין מציאות להגיע לתוצאה ממש אחידה בצורה ידנית, כשמדברים על קווים ארוכים וישרים ודוגמאות שחוזרות על עצמם, גם אם תלכי על לעשות לבד, זה חייב להיות עם תבניות,
אז עלייך לבחור דוגמאות מנגרייה למשל, (אפשר כמובן לקנות הכול מנגרייה,) ואז ליצור ממנה תבנית סיליקון וליצוק גבס כמה פעמים שצריך.

• תודה
  • הוסף לסימניות
כמעט אין מציאות להגיע לתוצאה ממש אחידה בצורה ידנית, כשמדברים על קווים ארוכים וישרים ודוגמאות שחוזרות על עצמם, גם אם תלכי על לעשות לבד, זה חייב להיות עם תבניות,
אז עלייך לבחור דוגמאות מנגרייה למשל, (אפשר כמובן לקנות הכול מנגרייה,) ואז ליצור ממנה תבנית סיליקון וליצוק גבס כמה פעמים שצריך.
לא, התכוונתי להשתמש באלמנטים הדקורטיביים ששלחת ולהרכיב לבד?
או שיש אנשים שעובדים בזה?
דווקא הרעיון של נגר הוא מעניין מאוד, מכירים נגר שיודע לעשות כאלו דברים?

• הוסף לסימניות
א, התכוונתי להשתמש באלמנטים הדקורטיביים ששלחת ולהרכיב לבד?
ברור, זה להדביק וזהו. רק כמובן לבחור דוגמאות שישתלבו זו עם זו, אפשר להתייעץ עם מעצבי הפנים פה או עם כל מי שיש לו טעם ויזואלי משובח
מכירים נגר שיודע לעשות כאלו דברים?
יש בנגריית סיני בבני ברק בחלון תצוגה דברים כאלה, לא יודעת על המחיר, נסי לחפש בגוגל,
עכשיו אני רואה בטימו דברים מההמים, בטוחה שלא שווה לך לחכות 2\3 שבועות ולקבל את זה עד הבית?

• תודה
  • הוסף לסימניות
דווקא יש שיטה לעשות לבד מסגרות מדויקות וקווים ארוכים
ולא הייתי משתמשת בגבס זה שביר אלא אם כן זה מקום שלא מגיעים אליו

• תודה
  • הוסף לסימניות
אין מקצוע שמתעסק בזה?
אני מתעסקת בזה
שימי לב לתמונה שצרפתי לך
שם היישום פשוט יותר אבל זה אותו רעיון

• תודה
  • הוסף לסימניות
ברור, זה להדביק וזהו. רק כמובן לבחור דוגמאות שישתלבו זו עם זו, אפשר להתייעץ עם מעצבי הפנים פה או עם כל מי שיש לו טעם ויזואלי משובח

יש בנגריית סיני בבני ברק בחלון תצוגה דברים כאלה, לא יודעת על המחיר, נסי לחפש בגוגל,
עכשיו אני רואה בטימו דברים מההמים, בטוחה שלא שווה לך לחכות 2\3 שבועות ולקבל את זה עד הבית?
באיזו קטגוריה חיפשת בטמו? לפי תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה