כללי מחפשת מעצבת ללוגו במחיר זול מאד

• הוסף לסימניות
נא לשלוח דוגמאות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה:)

• הוסף לסימניות
אני מכין לוגואים ב-5 שקל עדיף אצלי

• הוסף לסימניות
יתכן שתמצאו איזה גמ"ח שעושים לוגואים בזול "מאוד" אבל נדמה לי שהלוגו עצמה גם יהיה "זול מאוד"
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינטס;2141053:
יתכן שתמצאו איזה גמ"ח שעושים לוגואים בזול "מאוד" אבל נדמה לי שהלוגו עצמה גם יהיה "זול מאוד"

יש כאלו שזה מספיק להם.
תנו להם ליהנות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכי יוכי;2140373:
מחפשת מעצבת ללוגו במחיר זול מאד!!!

נא לשלוח דוגמאות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה:)

נכתב ע"י moshiko00;2140889:
פה אפשר למצוא מעצבי לוגויים מתחיל מ$5

במחשבה שניה אולי אפשר למצוא בארץ יותר זול...

נכתב ע"י A.Y.K;2140892:
אני מכין לוגואים ב-5 שקל עדיף אצלי

נכתב ע"י פוינטס;2141053:

נכתב ע"י יוחנן ק;2141131:

במקרה הזה הכל בצחוק, אך עצוב מאד שבדיוק כך מורידים את מחירי השוק, אבל בדיוק כך.

הראשון מחפש עבודה זולה, אחת שנואשת לעבודה עושה לה במחיר העלוב הזה, השלישית רואה ש'רק כך יש פרנסה' ומורידה אפילו עוד בשביל להישאר בשוק.

ומה בסוף?

עדיין השוק מוצף, אך המחירים ?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2141947:
במקרה הזה הכל בצחוק, אך עצוב מאד שבדיוק כך מורידים את מחירי השוק, אבל בדיוק כך.

הראשון מחפש עבודה זולה, אחת שנואשת לעבודה עושה לה במחיר העלוב הזה, השלישית רואה ש'רק כך יש פרנסה' ומורידה אפילו עוד בשביל להישאר בשוק.

ומה בסוף?

עדיין השוק מוצף, אך המחירים ?...

תסלחו לי, אבל זו בדיוק ההגדרה של המילה "תחרות"
כמו בכל ענפי המסחר.

• הוסף לסימניות
אשמח לעמוד לשירותך
מחיר זול מאוד.
1500-2000 ש"ח ללוגו עסקי.

• הוסף לסימניות
מה ההתקפה?
אין לה תקציב.
ואולי מספיק לה לוגו קטן ונחמד.
היא לא תכתבה: מחפשת לוגו סופר מקצועי במחיר סמלי.

היא רוצה לשלם מחיר זול.
זכותה.
תכבדו את זה.
כמו שאתם מחפשים לפעמים מוצרים במחיר מוזל.
(אם זה נכון או לא לעשות זאת זה תלוי בכל מקרה)

דרך אגב:
לפעמים אין יחס בין המחיר לתוצר.
אולי יש משהו שבדיוק בשלב הסטאג.

יש גרפיקאים שכותבים בלי להתבלבל בפורום של קופרייטרינג: למי יש רעיון לסלוגן
(כמובן ללא כוונה לשלם)

תטפלו קודם בענין הזה.

• הוסף לסימניות
המשא והמתן כאן, מזכיר לי את הסיפור על מכירת העליות בבית הכנסת של אחת העדות הקמצניות ביותר. (לא, לא יהודים בכלל. יהודים הם לא קמצנים. וחוץ מזה שאני שונא גזענות, אז שכל אחד ינסה לנחש לבד ובשקט...).

ומעשה שהיה, ביהודי שנכנס להתפלל באותו בית כנסת, של אותה עדה "חסכנית", והיה עד למכירת המצוות בהוצאת ספר התורה.

השמש הכריז: פתיחת היכל ב-10.

ואז החלה התגוששות. זה צעק 12, ההוא צעק 20, אחד ליד הכניסה זרק אתת המספר 26, ואז החליט האורח להתערב, והכריז בקול: אני נותן 70.

יהודי זקן ונמוך מהפינה, חרה אפו באורח שהעז לנסות להתחרות על המצווה והקפיץ את התעריף.

אני נותן שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני וורובל;2142008:
כמו בכל ענפי המסחר.

נכון מאד!

אבל אנו כ'בעלי העסקים' מבקשים מה'מתחרים' שלנו, שימרו על שוק הוגן כי כולנו נרוויח.

אומר משהו קטן, ביקשו ממני עבודה שהמחיר שלה נע בין 250 ל-350 ביקשתי 250, לאחר מכן חזרו אלי הראו לי שמישהי אחרת עשתה את העבודה ב... תקשיבו טוב, 35 ש"ח. למה? כי זה לקח לה שעה, והיא מתמחרת את עצמה לפי 35 ש"ח לשעה.

עכשיו אני שואל את אותה ה'חכמה', את ידעת שאני תמכרתי את זה ב250 ובאו אלייך, למה לא לקחת 220? למה את הורסת לעצמך, לא לי, לעצמך?

אחרי תקופה אני שומע שהיא מתלוננת שאין פרנסה בגרפיקה...

אז זה לא קשור לתחרות, זה קשור להגיון, אם אתה רואה שיש סקאלת מחירים בשוק, ואתה מרגיש שאם תוריד מחירים תיכנס לשוק (שזה לא נכון), אז לך על המחיר הנמוך ביחס לשוק, אבל לא לעשות דברים לא הגיוניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אידאה;2142025:
מה ההתקפה?
אין לה תקציב.
ואולי מספיק לה לוגו קטן ונחמד.
היא לא תכתבה: מחפשת לוגו סופר מקצועי במחיר סמלי.

היא רוצה לשלם מחיר זול.
זכותה.
תכבדו את זה.
כמו שאתם מחפשים לפעמים מוצרים במחיר מוזל.
(אם זה נכון או לא לעשות זאת זה תלוי בכל מקרה)

דרך אגב:
לפעמים אין יחס בין המחיר לתוצר.
אולי יש משהו שבדיוק בשלב הסטאג.

יש גרפיקאים שכותבים בלי להתבלבל בפורום של קופרייטרינג: למי יש רעיון לסלוגן
(כמובן ללא כוונה לשלם)

תטפלו קודם בענין הזה.

אני קורא את התגובות ולא רואה שום התקפה על הבקשה שלה, אלא שזה מעלה שיח נדוש על הורדת המחירים בשוק, זה לא קשור אל המבקשת, זה קשור אלינו שאנחנו צריכים לזכור שלא כדאי להתפתות לזה כי זה מזיק לנו כגרפיקאים, ולא לאף אחד אחר.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שחלק מהבעיה הוא שבוגרות קורסים כבר רצות לפתוח "סטודיו" ולהמריא אל-על, אבל בפועל הן רוצות כל עבודה כדי להתחיל. הייתי בדיוק במקום הזה, ומתוך החלטה פניתי להיות שכירה עד שאעמוד בפני עצמי, עם עבודות אמיתיות, עם תיק שווה והרבה בטחון ולא אמכור את עצמי בזול.
אצלי לפחות זה עבד ב"ה.

• הוסף לסימניות
"לוגופיקס".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני וורובל;2142008:
כמו בכל ענפי המסחר.

ממש לא נכון.
בכל ענפי המסחר, קרי העסקים שמוכרים 'מוצר' לא רק וירטואלי, ישנו מחיר סף שממנו המוכר לא ירד לעולם, וזהו המחיר אותו הוא נדרש לשלם עבור המוצר + מחיר שכירות החנות, העובדים, והוצאות החנות המשתקללים ביחס למוצר כמובן.

לעומת זאת בכל נושא מכירת המוצרים ה'וירטואלים', כלומר אילו שהשווי שלהם אינו דווקא הדיו ,הגודל, או החומר, אלא השווי שלו הוא מבחינת המחשבה והמאמץ שהכניסו בו-
אין בהם בעצם 'מחיר סף'.
ולכן אם נלך על הדרך של התחרות אפשר גם להגיע ל-0 ש"ח.

בנ"א צריך להפנים שלוגו, זה מוצר שעומד מאחורי המון מחשבה, יצירתיות, וגם עבודה, ואילו שווים כסף. נקודה. נכון שא"א לראות כאן משהו מוחשי, אבל הידע של המעצב והמחשבה של המעצב שווים כסף בדיוק כמו שבד של בגד עולה כסף.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, חשבתם פעם איך יתכן שהמחיר של בגד זהה, אבל בשני מידות שונות (נגיד מידה 2 ומידה 8) זהה?
הרי אם המחיר הוא על הבד ועל העבודה שביצור הבגד,
לכאורא הבגד במידה 8 אמור לעלות לפחות כפול?!
מסתבר שכשקונים בגד משלמים בעיקר על העיצוב של הבגד, ומנגד על השירות של בעל החנות, כלומר משלמים בעיקר על הידע ועל המאמץ המחשבתי, היצירתי, והשירות- והשיקול של גודל הבד במטרים, או על עבודת התפירה, כמעט שאינו תופס מקום!

הגיע הזמן להפנים שעבודה יצירתי ומחשבה שווה כסף! לפחות יותר מההדפסה עצמה...

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה על מה הזעם:mad:
כל אחד שיקח את המחיר שנראה לו, אם לאחת קשה לקנות לחם וחלב אז לא אתפלא אם תעשה לוגו במחיר זול.

צריך להאמין שהעבודה שמגיעה לך תגיע גם אם אתה יקר! (מנסיון;) )
ויש את הלקוחות שמחפשים את היקר דווקא כי יקר פרושו בד"כ מקצועי!!

זה בכל עבודה שיש, לאו דווקא בגרפיקה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה