נכתב ע"י פוינטס;2141053:יתכן שתמצאו איזה גמ"ח שעושים לוגואים בזול "מאוד" אבל נדמה לי שהלוגו עצמה גם יהיה "זול מאוד"
![]()
נכתב ע"י A.Y.K;2140892:אני מכין לוגואים ב-5 שקל עדיף אצלי
נכתב ע"י יוכי יוכי;2140373:מחפשת מעצבת ללוגו במחיר זול מאד!!!
נא לשלוח דוגמאות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה![]()
נכתב ע"י moshiko00;2140889:פה אפשר למצוא מעצבי לוגויים מתחיל מ$5
במחשבה שניה אולי אפשר למצוא בארץ יותר זול...
נכתב ע"י A.Y.K;2140892:אני מכין לוגואים ב-5 שקל עדיף אצלי
נכתב ע"י פוינטס;2141053:יתכן שתמצאו איזה גמ"ח שעושים לוגואים בזול "מאוד" אבל נדמה לי שהלוגו עצמה גם יהיה "זול מאוד"
![]()
נכתב ע"י יוחנן ק;2141131:אני ב 4
נכתב ע"י welcome;2141947:במקרה הזה הכל בצחוק, אך עצוב מאד שבדיוק כך מורידים את מחירי השוק, אבל בדיוק כך.
הראשון מחפש עבודה זולה, אחת שנואשת לעבודה עושה לה במחיר העלוב הזה, השלישית רואה ש'רק כך יש פרנסה' ומורידה אפילו עוד בשביל להישאר בשוק.
ומה בסוף?
עדיין השוק מוצף, אך המחירים ?...
נכתב ע"י חני וורובל;2142008:תסלחו לי, אבל זו בדיוק ההגדרה של המילה "תחרות"
כמו בכל ענפי המסחר.
נכתב ע"י אידאה;2142025:מה ההתקפה?
אין לה תקציב.
ואולי מספיק לה לוגו קטן ונחמד.
היא לא תכתבה: מחפשת לוגו סופר מקצועי במחיר סמלי.
היא רוצה לשלם מחיר זול.
זכותה.
תכבדו את זה.
כמו שאתם מחפשים לפעמים מוצרים במחיר מוזל.
(אם זה נכון או לא לעשות זאת זה תלוי בכל מקרה)
דרך אגב:
לפעמים אין יחס בין המחיר לתוצר.
אולי יש משהו שבדיוק בשלב הסטאג.
יש גרפיקאים שכותבים בלי להתבלבל בפורום של קופרייטרינג: למי יש רעיון לסלוגן
(כמובן ללא כוונה לשלם)
תטפלו קודם בענין הזה.
נכתב ע"י חני וורובל;2142008:תסלחו לי, אבל זו בדיוק ההגדרה של המילה "תחרות"
כמו בכל ענפי המסחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים