@קרן אור יניבאני מחפשת משהו שמוכר כלים סניטריים במחירים טובים דרך קטלוג
זוכרת שנתקלתי פעם במשהו כזה ואין לי את הפרטים שלו.
אשמח לכל עזרה .
מה היא?@קרן אור יניב
ממליצה כלים סניטרים לבחור בחנות - בתצוגה,אני מחפשת משהו שמוכר כלים סניטריים במחירים טובים דרך קטלוג
אנחנו מוכרים, את יכולה לשלוח לי למייל EK202024 גימייל קום ואשלח לך קטלוג.אני מחפשת משהו שמוכר כלים סניטריים במחירים טובים דרך קטלוג
אשמח לכל עזרה .
מירי תודה רבה יקירה
שאילה קטנהאנחנו יניב קרמיקה יבואנים וספקים של גרניט פורצן וכלים סניטריים. יש לנו מחירים הכי אקטרקטיבים בשוק.
אם את צריכה גם ריצוף וחיפוי לבית מוזמנת להגיע אלינו למחסן תצוגה בכפר טרומן להיתרשם ולקבל ייעוץ בחינם![]()
יש אצלכם 60*60 ? או שזה עבר מהעולם....אנחנו יניב קרמיקה יבואנים וספקים של גרניט פורצן וכלים סניטריים. יש לנו מחירים הכי אקטרקטיבים בשוק.
אם את צריכה גם ריצוף וחיפוי לבית מוזמנת להגיע אלינו למחסן תצוגה בכפר טרומן להיתרשם ולקבל ייעוץ בחינם![]()
אם רלוונטי, גם אנחנו מוכרים ארונות אמבטיה בייצור אישי, ניתן לפנות למייל EK202024 גימייל קום.@קרן אור יניב יש לכם כיור עם ארון מגירות לאמבטיה 58 ס”מ? אם כן אפשר לשלוח קטלוג
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //