עיצוב מחפשת משווק כלים סניטריים מקטלוגים, מכירה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת משהו שמוכר כלים סניטריים במחירים טובים דרך קטלוג
זוכרת שנתקלתי פעם במשהו כזה ואין לי את הפרטים שלו.
אשמח לכל עזרה .

• הוסף לסימניות
ממליצה כלים סניטרים לבחור בחנות - בתצוגה,
אין כמו מראה עיניים לבחור אסלות, כיורים וברזים.
ככה אפשר לראות שיפויים גדלים ועומקים.

• הוסף לסימניות
אשמח לכל עזרה .
אנחנו מוכרים, את יכולה לשלוח לי למייל EK202024 גימייל קום ואשלח לך קטלוג.

• הוסף לסימניות
אנחנו יניב קרמיקה יבואנים וספקים של גרניט פורצן וכלים סניטריים. יש לנו מחירים הכי אקטרקטיבים בשוק.
אם את צריכה גם ריצוף וחיפוי לבית מוזמנת להגיע אלינו למחסן תצוגה בכפר טרומן להיתרשם ולקבל ייעוץ בחינם❤️
שאילה קטנה
איך מנקים דמוי פרקט מאבק בניה שנדבק חזק ואחרי שמתייבשים המים מהשטיפה נהיה כזה לבן על הריצוף?

• הוסף לסימניות
אנחנו יניב קרמיקה יבואנים וספקים של גרניט פורצן וכלים סניטריים. יש לנו מחירים הכי אקטרקטיבים בשוק.
אם את צריכה גם ריצוף וחיפוי לבית מוזמנת להגיע אלינו למחסן תצוגה בכפר טרומן להיתרשם ולקבל ייעוץ בחינם❤️
יש אצלכם 60*60 ? או שזה עבר מהעולם....

• הוסף לסימניות
יש חנות מקצועית מאוד עם שירות מושלם
אוניקס , ממליצה ממש
1737409362244.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה