אפשר להכין עכשיו לשים במקרר ולהכניס לתנור על הבוקר ? כי אני רוצה שזה יהיה חםאני מכינה של גיטי וינר, הכי פשוט וקל להכנה צפה בקובץ המצורף 2010477
לא ניסיתיאפשר להכין עכשיו לשים במקרר ולהכניס לתנור על הבוקר ? כי אני רוצה שזה יהיה חם
המתכון מושלם וטעים תודה רבה!!!!אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!
החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.
אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.
להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
תודה רבה על המתכון- מכינה אותו כל שבת קבוע מוצלח מאוד!!!!!!!!!!אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!
החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.
אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.
להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים