נכתב ע"י שושיה;1029510:נו איך יצא?
סתם אבא שלי שעובד מידי פעם באוסם אמר לי שבעוגות הללו שיוצאות כאלו רכות זה בגלל שהם שמים המון מרגרינה, ובמקרה הפחות טוב, חומרים שדומים בהרכבם למרגרינה אבל הרבה פחות טובים.
נכתב ע"י EC;1029319:http://www.nikib.co.il/category/cakes-dessert/orange-cakes/
שפע מתכונים של עוגות תפוז אני ניסתי מהאתר שלה שיש עם תפוזים יצר רכה רכה רכה וטעימה.
החומר המבריק הוא על תפוחים בכלל, עד כמה שידוע לי. (אצלנו פשוט מקלפים את הקליפה במקרה כזה)נכתב ע"י נוי;1029540:מישהי יודעת אם יש היום בעיה כשרותית עם גרודת קליפת תפוז?
פשוט, פעם בד"ץ -העדה פרסמו שיש על הקליפות חומר מבריק שכשרותו מוטלת בספק.
בגלל זה אני לא מנסה מתכונים כאלה, והם עושים רושם טעים נורא!
גם בתפוחים וגם בהדרים. (תעשי השוואות בין תפוז על העץ לתפוז מהירקן)נכתב ע"י אז מה;1029567:החומר המבריק הוא על תפוחים בכלל, עד כמה שידוע לי. (אצלנו פשוט מקלפים את הקליפה במקרה כזה)
לגבי גרידת קליפות הדרים, ששכיחה במתכונים, אצלנו ממירים תמיד במיץ תפוזים/ לימון (לפי העניין) בגלל חשש מכנימות.
לא נרשמו תלונות מצד הסועדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים