את זה אפאחד לא "גילה" לי...נכתב ע"י רותי12;638701:להכניס תבנית עם מים רותחים מעל המסילה שאליה תכניסו את הפחזניות.(האדים חשובים מאד)
עשיתי אותו כעת... הכל כבר בפח!נכתב ע"י זוהר טל;638715:מצרפת פה מתכון שראיתי פעם בעיתון ושמרתי אותו.
ניסיתי אותו ויצא מעולה.
פשוט טעים, ויציב ג"כ.
למה לא עשית את המתכון שאני הבאתי?? חבל. זה מתכון שאני עושה שנים ויוצא מצוין.אם תרצי אוכל להדריך אותך יותרנכתב ע"י אז מה;925011:עשיתי אותו כעת... הכל כבר בפח!
דייקתי לחלוטין, והבלילה יצא דלילה נוראות... הוספתי כמויות עצומות של קמח עד שנהיה משו. בתנור הכל השתטח מייד, יצאו פיתות...
רק אחת קיבלה כרס קטנה חלולה. ממש עוזר לי.
אני לא קולטת למה!!![]()
נכתב ע"י רותי12;925511:למה לא עשית את המתכון שאני הבאתי?? חבל. זה מתכון שאני עושה שנים ויוצא מצוין.אם תרצי אוכל להדריך אותך יותר
נכתב ע"י רותי12;638701:צריך לדייק מאד במתכון של פחזניות שיצא טוב:
בתוך סיר להמיס 75 גרם מרגרינה +מים (כמות המים למלא כוס מדידה עד 75 גרם בסימון של הקמח ) להרתיח את שניהם (מים+מרגרינה) עד שהמרגרינה נמסה לגמרי. לכבות.
מיד אחרי שמכבים (כשזה רותח עדיין)לשפוך 150 גרם קמח לתוך הסיר ולערבב היטב בכף עץ.
להוסיף 4 ביצים בזו אחר זו ולערבב טוב טוב לאחר כל ביצה (כל הקטע זה הערבוב החזק -וזה קשה לערבב כי העיסה לא דלילה בכלל).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים