נכתב ע"י GRN;1066958:וואו! תודה רבה!
יש לי עכשיו כבר רעיונות לכמה שבתות...
נראה לי שהשבת נלך על חזה עם פטריות ואורז.
מה אפשר להוסיף לזה? סלט וזהו?
נכתב ע"י GRN;1066958:וואו! תודה רבה!
יש לי עכשיו כבר רעיונות לכמה שבתות...
נראה לי שהשבת נלך על חזה עם פטריות ואורז.
מה אפשר להוסיף לזה? סלט וזהו?
נכתב ע"י רמה פלוס;1066898:מתכון צרפתי.
אין לי כמויות, אני מבשלת כראות עיני:
בצל
שיני שום
פלפל שחור
מלח
שמן
מים
לבשל עד שהבצל מתרכך.
לחתוך לקוביות את החזה ולהכניס עוד כ-10 דק'.
אפשרי להוסיף שימורים עם הרוטב של אפונה וגזר - משדרג מאוד!
*אפשר כנ"ל עם רוטב צ'ילי יוצא מעדן.להשרות חתיכות חזה ברוטב טריאקי, ואח"כ להקפיץ בסיר עם קצת שמן, כ5 דקות מכל צד.
תודה!נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1066884:חזה עוף פרוס ברוטב פטריות
מטגנים בצל מוסיפים פטריות (עדיף טריות) מאדים עוד קצת מוסיפים מים ותבלינים - מלח, פפריקה, פלפל שחור, אבקת מרק פטריות/בצל מעט סוכר. מכניסים את החזה הפרוס.
אני בשלב זה מכניסה לתנור אך אפשר בהחלט גם לבשל על הגז.
מגישים עם אורז לבן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים