כנראה נמחק בתקלה שהיתהעשרות פעמים ראיתי את הכותרת הזו
ועכשיו כשכבר קניתי קוקוס, ואני ממש צריכה את המתכון- אף חיפוש לא מעלה לי אותו....
יש מישהי שיכולה לעזור לי למצוא?
תודה מראש
ממש לא זוכרת, לצערימי העלתה אותו
www.prog.co.il
את מתכוונת למתכון ששלחתי בפרטי (עקב איסור פרסום של היוצרת)?ממש לא זוכרת, לצערי
אבל זה היה אשכול שמח של הרבה נשים שדיווחו שהכינו ונהנו
כך שלהמון יש את המתכון.
אשמח באמת אם מישהי ששמרה תוכל להעלות...
תודה!
תודה רבה! כל הכבוד שחיפשת לי, אני מעריכה את זה![]()
פרווה - אחת העוגות שנזללת עד הפרור האחרון:)
חייבת לשתף... עוגה טעימה ברמות--- קצת עבודה כי יש להפריד ביצים וכו' אבל שווה את זה!!!!!! עוגת קוקוס שוקולד קערה א': כוס סוכר, 6 חלמונים, כף תמצית וניל, 2 כפות מיץ לימון, קורט מלח קערה ב': כוס ורבע קמח, כפית אבקת אפיה, כוס קוקוס קערה ג': להקציף 6 חלבונים, חצי כוס סוכר אופן הכנה: קערה א'...www.prog.co.il
אולי... גם נשמע טוב, וממש לא אתנגד למתכוןאת מתכוונת למתכון ששלחתי בפרטי (עקב איסור פרסום של היוצרת)?
בחושה שוקולד קפה קוקוס.
לאאולי... גם נשמע טוב, וממש לא אתנגד למתכון.
הכותרת של האשכול הזה היתה 'עוגת שוקולד קוקוס קלה' או משהו בסגנון?
נשמע טעים מידי. ממש אשמח גם לקבל, אם לא קשה לך.לא
המתכון לא פורסם כלל כפי שפירטתי לעיל אלא שלחתי לכל אחת בפרטי ותיארתי אותה כ"בחושה שוקולד קפה קוקוס מדהימה ולא במליצה".
מניחה שהתכוונת למשהו אחר.
אין לי אבל תכף שולחת לך בפרטי.נשמע טעים מידי. ממש אשמח גם לקבל, אם לא קשה לך.
יש לך את המייל שלי?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
תודה רבה!@כבי800 , חיפוש ארוך בפורום ובגוגל לא הניב תוצאות רבות. לא מצאתי אף אשכול שהיה כאן לאחרונה שדיבר על שוקולד וקוקוס.
אבל כן מצאתי שני אשכולות ענתיקות שמעלים קצת אבק, אז מוזמנת לעיין, אולי מאחד מהם תבוא הישועה.. (רק בזהירות מהאבק, הוא מלכלך)
![]()
עוגת שוקולד קוקוס
מחפשת מתכון לעוגה שלמטה חום באמצע שכבת קוקוס ולמעלה שוקולד אבל משהו עסיסי ולא יבשושי תודהwww.prog.co.il
![]()
עוגת בצק שוקולד קוקוס / ר' קופולוביץ / מרווה לצמא פרשת וירא תשפ"א
שלום וברכה! ערב שבת קודש ברצוני לגוון קצת בעוגות... ושבוע שעבר פרשת וירא היה במרווה לצמא מתכון לעוגה טעימה מאוד שם המתכון היה : עוגת בצק שוקולד קוקוס - מאת ר' קופולוביץ אני עומדת להכין אותו ולצערי אני מגלה שהיתה שגיאה בהקלדת המתכון:rolleyes: ברכיבים לבצק רשום פעמיים 1/2 כוס סוכר האם יש מישהי...www.prog.co.il
אין לי אבל תכף שולחת לך בפרטי.
הכנתי את 2 העוגות ואצלינו יותר אהבו את העוגה שנזללת עד הפרור האחרוןתודה רבה! כל הכבוד שחיפשת לי, אני מעריכה את זה
בחיפוש שלי זה גם עלה, אבל כבר היה מאוחר מידי.
לראשנה נכנסה אלינו שבת בלי עוגה לרפואה
עדיין מאד מעניין אותי המתכון מהאשכול ההוא שכולן היו מרוצות ממנו...
אולי... גם נשמע טוב, וממש לא אתנגד למתכון.
הכותרת של האשכול הזה היתה 'עוגת שוקולד קוקוס קלה' או משהו בסגנון?
שירוש תשלחי לי בבקשה את המתכוןלא
המתכון לא פורסם כלל כפי שפירטתי לעיל אלא שלחתי לכל אחת בפרטי ותיארתי אותה כ"בחושה שוקולד קפה קוקוס מדהימה ולא במליצה".
מניחה שהתכוונת למשהו אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים