עזרה מחפשת נופשון כתחליף לקמפ

• הוסף לסימניות
אני וחברה היינו אמורות לטוס לקמפ בחול של חודש מטורף ובסוף מסיבות שונות זה לא רלוונטי:(
אנחנו מחפשות תחליף להתנדב באיזה נופשון בארץ(אנחנו עם רקע עם ילדים מיוחדים) אבל שווה בתור תחליף...
על איזה נופשון אתם ממליצים שגם נתנדב וגם נהנה?
ואיך אפשר ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
עזר מציון, ומסוגלים
אלו הנופשונים שהמתנדבות נהנות יותר מהילדים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עזר מציון באמת נופשון מדהים, אבל עובדים קשה מאוד מאוד!!
צריך לקחת את זה בחשבון,
וכמובן ככל שהולכים יותר חברות יחד, עדיף.

• הוסף לסימניות
עזר מציון לעניין העבודה זה מאד תלוי איזה ילד מקבלים

• הוסף לסימניות
תודה
איך יוצרים קשר עם עזר מציון?
ואפשר לבקש גיל/תפקוד מסוים או מה שקיבלת קיבלת?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה ללכת לעזר מציון-
זה כיףףףף!!
אבל תשיגי בעצמך ילד יחסית נוח,
ותבקשי מההורים שלו לרשום אותו לנופשון
ולבקש שאת תהיי המתנדבת שלו.
בלי זה- לא ממליצה.

• הוסף לסימניות
במידה ואת רוצה ילד מסויים בעזר מציון צריך לבקש מהאמא שתבקש אותך, רק שבשביל זה את צריכה להכיר לפני ילד מסויים וכנראה גם להתנדב עליו תקופה ארוכה כי כמה שאני יודעת לכל ילד כבר "רבות" עליו כמה מתנדבות קבועות וכמובן שהאמא תעדיף מתנדבת שהיא מכירה והמתנדבת מכירה את הילד ובמקרה שאת מגיעה בלי ילד הם נותנים ילדים שלא היה מי שיבקש אותם... ובדך כלל זה מאוד קשה! ביום הראשון תמיד יש כמה בנות שבורחות הבייתה .

• הוסף לסימניות
איך יוצרים קשר עם עזר מציון?
תתקשרי לשבי שלזינגר,
או
יש ראיונות למתנדבות בשבועות הקרובים
בת שלא באה לראיון לא מתקבלת!!
ושם את יכולה לומר מה את מסוגלת וכו'

אבל, זה כיף!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ולא לנסות להרגיש גיבורה אם את לא...
אני באמת הייתי מסוגלת ושנתיים שמרתי על ילדים קשים- לא נחתי דקה במשך הנופשון!!!
אבל נהנתי בטירוף!
לא לכולם זה מתאים- היו בנות ששבוע לא אכלו כי נגעלו לראות את הילדים אוכלים- זה נקרא לא מתאים לך...
בשנה השניה באנו באמת רק אלו שהתאים להם- והיה מטורף!!
(לדוגמא במשך שבוע החלפתי גם לחניך של החברה טיטול כי היא נגעלה- הוא היה בן 7 וקל כפול 5 מהילדה שהיתה לי...)

• הוסף לסימניות
כן אבל עכשו מידי מאוחר לקמפים בארץ:(
תודה על כל המידע עזרתם לי מאוד:)

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מתי הראיונות?
גם בעזר מציון וגם מסוגלים
ניסיתי לחפש ולא עולה לי שום דבר...
תודה

• הוסף לסימניות
מצטערת אין לי את זה ברור יותר..
מקווה שמצליחים לראות.
1686226082875.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך רושמים ילד לנופשון של עזר מציון? לא ראיתי שום פרסום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה