תתקשרי לשבי שלזינגר,
או
יש ראיונות למתנדבות בשבועות הקרובים
בת שלא באה לראיון לא מתקבלת!!
ושם את יכולה לומר מה את מסוגלת וכו'
אבל, זה כיף!!!!!!!
אני רוצה להתנדב השנה 2024 בנופשון של עזר מציון למי אני אמורה לפנות? יש לי ניסיון אני עובדת ומתנדבת על ילדים מיוחדים בקיצור אשמח לפרטים גם כמו : מתי זה השנה? ועוד...... תודהעזר מציון, ומסוגלים
אלו הנופשונים שהמתנדבות נהנות יותר מהילדים!!!
עזר מציון זה לא רלוונטיאני רוצה להתנדב השנה 2024 בנופשון של עזר מציון למי אני אמורה לפנות? יש לי ניסיון אני עובדת ומתנדבת על ילדים מיוחדים בקיצור אשמח לפרטים גם כמו : מתי זה השנה? ועוד...... תודה
בגדול מניסיון מנופשונים אחרים.אני רוצה להירשם לנופשון השנה,
אין לי ניסיון עם ילדים מיוחדים, מלבד פעמים בודדות, אבל אני לא נרתעת או מפחדת מלעבוד,
האם זה אפשרי? ממולץ? ביחד עם עוד 3 חברות?
מספיקים לישון משהו? יש אוכל סביר?
מומלץ עם עוד חברה אחת לפחות אם את לא אופי מאד זורם שמתחבר לכל מי שהיא רואהאני רוצה להירשם לנופשון השנה,
אין לי ניסיון עם ילדים מיוחדים, מלבד פעמים בודדות, אבל אני לא נרתעת או מפחדת מלעבוד,
האם זה אפשרי? ממולץ? ביחד עם עוד 3 חברות?
מספיקים לישון משהו? יש אוכל סביר?
יש הרבה מאוד נופשונים שעושים בשכל ואחרי 12 בלילה אין להסתובב בתמחם בכלל ועוד כמה כללים מהסוג הזה שנועדו לשמור על המתנדבות ועל הכוחות שלהן...מומלץ עם עוד חברה אחת לפחות אם את לא אופי מאד זורם שמתחבר לכל מי שהיא רואה
לגבי שינה בדר"כ נותנים זמן ואז זה תלוי בך איך לנצל את הלילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים