נטסטיק מחפשת סטיק מאלי אקספרס מנסיון!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין עכשיו את הסטיק הזה והמחיר שהוא נותן לי זה מאה שמונים
זה המחיר??

• הוסף לסימניות
זה המחיר??
עכשיו בדקתי וכן זה המחיר
הזוי איך הוא קפץ
אבל עדיין יותר זול מהארץ אבל הפער כבר לא כזה גדול

• הוסף לסימניות
זה המחיר??
מצאתי את זה
זה אותו מותג מחנות אחרת שרשום עליה שהיא החנות הרשמית של בנטון

הקישור לא שיווקי ואין לי נסיון עם הקישור הזה ספציפי

• הוסף לסימניות
מצאתי את זה
זה אותו מותג מחנות אחרת שרשום עליה שהיא החנות הרשמית של בנטון
הקישור לא שיווקי ואין לי נסיון עם הקישור הזה ספציפי
במה שאפשר להזמין M126T זה נראה שהוא לא תומך בישראל, למישהו יש ניסיון עם הסטיק הזה?

• הוסף לסימניות
במה שאפשר להזמין M126T זה נראה שהוא לא תומך בישראל, למישהו יש ניסיון עם הסטיק הזה?
אני לא מבין בטכנולוגיה אבל בפשטות זה נראה שכן תומך אבל אל תסמוך עלי נחכה שמישהו שמייבין יאמת את זה
1761521499272.png
1761521659304.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה יתכן שהסטיק שהמלצת עליו אזל?
כך זה נראה בחנות שם
או שאני טועה
הסטיק שתמיד המלצתי עליו זה הקישור הזה (יש במלאי) עולה כרגע 80 ש"ח
זה המכשיר שאני עובד איתו כרגע וקניתי להרבה גם לחברים וגם למשפחה וב"ה קיבלתי עליו רק ברכות
ממליץ מאוד
ק.ש
אבל הדגם שתמיד קניתי כבר לא נמכר עכשיו הוא מוכר רק WiFi6
הסטיק WiFi4 היה מוצלח מאוד ואני מאמין שגם ה6 מוצלח והמוכר אמין מאוד מנסיון של הרבה הזמנות

• הוסף לסימניות

ק.ש
הסטיק WiFi4 היה מוצלח מאוד ואני מאמין שגם ה6 מוצלח והמוכר אמין מאוד מנסיון של הרבה הזמנות
אתה מתכון לדגם היחיד שיש שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

ק.ש
הוא עולה רק 80 שח?

• הוסף לסימניות
דרך אגב מישהו בעבר שלח את זה
אתה מכיר את זה ? הוא יותר חלש?
אני לא מכיר את זה מבדיקה שטחית זה נראה אותם נתונים חוץ מהסוללה שהיא 1500 לעומת 3000 בקישור שהבאתי
אתה מתכון לדגם היחיד שיש שם?
כן
אני רואה שהוא עולה רק 80 שח
איך זה יכול להיות
באמת שאני לא יודע איך זה רק 80 ש"ח ונראה לי שההבדל ביניהם זה שחלק פועלים רק במדינות מסויימות
בכל אופן לפי הנתונים שהמוכר רושם זה אמור לעבוד בישראל

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את זה מבדיקה שטחית זה נראה אותם נתונים חוץ מהסוללה שהיא 1500 לעומת 3000 בקישור שהבאתי

כן

באמת שאני לא יודע איך זה רק 80 ש"ח ונראה לי שההבדל ביניהם זה שחלק פועלים רק במדינות מסויימות
בכל אופן לפי הנתונים שהמוכר רושם זה אמור לעבוד בישראל
שאלה אחרונה אם יש לי במחשב בעבודה רימון האם אפשר לגלוש עם סים של אתרוג ועדיין ישאר סינון רימון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה