- הוסף לסימניות
לא יודע לא ניסיתיעובד עם 019?
לא יודע לא ניסיתיעובד עם 019?
עכשיו בדקתי וכן זה המחיראני רוצה להזמין עכשיו את הסטיק הזה והמחיר שהוא נותן לי זה מאה שמונים
זה המחיר??
מצאתי את זהאני רוצה להזמין עכשיו את הסטיק הזה והמחיר שהוא נותן לי זה מאה שמונים
זה המחיר??
במה שאפשר להזמין M126T זה נראה שהוא לא תומך בישראל, למישהו יש ניסיון עם הסטיק הזה?מצאתי את זה
זה אותו מותג מחנות אחרת שרשום עליה שהיא החנות הרשמית של בנטון
הקישור לא שיווקי ואין לי נסיון עם הקישור הזה ספציפי![]()
Benton MiFi WiFi6 802.11ax 4G Router USB Batteriebetriebener tragbarer WiFi Pocket Wireless Router Reise-Router für Europa Marokko - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני הזמנתי לפני חודש ב85 בערך, בדקתי עכשיו ואכן המחיר קפץ.אני רוצה להזמין עכשיו את הסטיק הזה והמחיר שהוא נותן לי זה מאה שמונים
זה המחיר??
אני לא מבין בטכנולוגיה אבל בפשטות זה נראה שכן תומך אבל אל תסמוך עלי נחכה שמישהו שמייבין יאמת את זהבמה שאפשר להזמין M126T זה נראה שהוא לא תומך בישראל, למישהו יש ניסיון עם הסטיק הזה?
יש לי סטיק של אלי אקספרס שהיה בישמוש וכעת לא בשימוש אשמח למוכרו במחיר סמליאני רוצה להזמין עכשיו את הסטיק הזה והמחיר שהוא נותן לי זה מאה שמונים
זה המחיר??
שלום וברכה יתכן שהסטיק שהמלצת עליו אזל?החנות הרשמית של בנטון
ק.שBenton Official Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Discover the wide range of from AliExpress Top Seller Benton Official Store.Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.s.click.aliexpress.com
הסטיק שתמיד המלצתי עליו זה הקישור הזה (יש במלאי) עולה כרגע 80 ש"חשלום וברכה יתכן שהסטיק שהמלצת עליו אזל?
כך זה נראה בחנות שם
או שאני טועה
ק.שזה המכשיר שאני עובד איתו כרגע וקניתי להרבה גם לחברים וגם למשפחה וב"ה קיבלתי עליו רק ברכות
ממליץ מאוד
![]()
Benton Plug & Play Entsperrter 4G LTE WLAN-Router mit SIM-Kartensteckplatz Entsperrter Mobiler Hotspot 4G-Router für Zuhause, Outdoor, Reisen, Wohnmobile - AliExpress 7
אתה מתכון לדגם היחיד שיש שם?הסטיק שתמיד המלצתי עליו זה הקישור הזה (יש במלאי) עולה כרגע 80 ש"ח
ק.ש
אבל הדגם שתמיד קניתי כבר לא נמכר עכשיו הוא מוכר רק WiFi6
הסטיק WiFi4 היה מוצלח מאוד ואני מאמין שגם ה6 מוצלח והמוכר אמין מאוד מנסיון של הרבה הזמנות
אני רואה שהוא עולה רק 80 שחאתה מתכון לדגם היחיד שיש שם?
הוא עולה רק 80 שח?הסטיק שתמיד המלצתי עליו זה הקישור הזה (יש במלאי) עולה כרגע 80 ש"ח
ק.ש
אבל הדגם שתמיד קניתי כבר לא נמכר עכשיו הוא מוכר רק WiFi6
הסטיק WiFi4 היה מוצלח מאוד ואני מאמין שגם ה6 מוצלח והמוכר אמין מאוד מנסיון של הרבה הזמנות
אני לא מכיר את זה מבדיקה שטחית זה נראה אותם נתונים חוץ מהסוללה שהיא 1500 לעומת 3000 בקישור שהבאתידרך אגב מישהו בעבר שלח את זה
אתה מכיר את זה ? הוא יותר חלש?
![]()
Huawei E5576-320 Entsperrt 4G Router Mobile WIFI Original Cat4 150Mbps Tasche 4G Wi Fi Router Unterstützung HiLink und Smart - AliExpress 7
כןאתה מתכון לדגם היחיד שיש שם?
באמת שאני לא יודע איך זה רק 80 ש"ח ונראה לי שההבדל ביניהם זה שחלק פועלים רק במדינות מסויימותאני רואה שהוא עולה רק 80 שח
איך זה יכול להיות
![]()
Benton Plug & Play Entsperrter 4G LTE WLAN-Router mit SIM-Kartensteckplatz Entsperrter Mobiler Hotspot 4G-Router für Zuhause, Outdoor, Reisen, Wohnmobile - AliExpress 7
שאלה אחרונה אם יש לי במחשב בעבודה רימון האם אפשר לגלוש עם סים של אתרוג ועדיין ישאר סינון רימון?אני לא מכיר את זה מבדיקה שטחית זה נראה אותם נתונים חוץ מהסוללה שהיא 1500 לעומת 3000 בקישור שהבאתי
כן
באמת שאני לא יודע איך זה רק 80 ש"ח ונראה לי שההבדל ביניהם זה שחלק פועלים רק במדינות מסויימות
בכל אופן לפי הנתונים שהמוכר רושם זה אמור לעבוד בישראל
בסינונים האלו אני לא מבין יש לי נטפרישאלה אחרונה אם יש לי במחשב בעבודה רימון האם אפשר לגלוש עם סים של אתרוג ועדיין ישאר סינון רימון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים