- הוסף לסימניות
הבעיה היא לא בסטיק או במחשב לנובו, אולי צריך להתקין את הדרייבר המתאים וכדו'יש לי מחשב של חברת לנובו ולא כל סטיק עובד לי
הבעיה היא לא בסטיק או במחשב לנובו, אולי צריך להתקין את הדרייבר המתאים וכדו'יש לי מחשב של חברת לנובו ולא כל סטיק עובד לי
הבעיה היא לא בסטיק או במחשב לנובו, אולי צריך להתקין את הדרייבר המתאים וכדו'
אשמח לעזור אך מציע שתפתח אשכול חדש בנושא. ותפרט בו מדויק יותר את דגם הנטסטיק ומה ניסית וכו' וכו'.איך מתקינים דרייבר מתאים?
האם יש לך המלצה עדכנית לסטיק טוב עם קליטה טובה שיהיה בו גם אפשרות לקבל SMS?זה המכשיר שאני עובד איתו כרגע וקניתי להרבה גם לחברים וגם למשפחה וב"ה קיבלתי עליו רק ברכות
ממליץ מאוד
![]()
Benton Plug & Play Entsperrter 4G LTE WLAN-Router mit SIM-Kartensteckplatz Entsperrter Mobiler Hotspot 4G-Router für Zuhause, Outdoor, Reisen, Wohnmobile - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה סטיק טוב עם קליטה טובההאם יש לך המלצה עדכנית לסטיק טוב עם קליטה טובה שיהיה בו גם אפשרות לקבל SMS?
גם הדגם האירופאי עובד בישראלצפה בקובץ המצורף 2009343
כן ראיתי את ההמלצה הזאת אבל הדגמים של אסיה לא זמינים
האם יש קישור אחר שזמין?
ולגבי הSMS בסטיק הקודם היה לי לשונית SMS שהגיע אליו הודעות שנשלחו למספר של הסים
בעיון בקישור שצירפת ראיתי שכנראה יש
מצרפת תמונה למעלה בלשוניות כתוב SMS
צפה בקובץ המצורף 2009343
במחשב הייתי לוחצת על הלשונית ורואה את ההודעות.גם הדגם האירופאי עובד בישראל
צפה בקובץ המצורף 2009352
טכנית איפה היית רואה את ההודעות במסך הקטן בסטיק או במחשב ?
אני קניתי תמיד את הדגם האירופאי שיהיה לי יותר אופציות אם ארצה להשתמש בו בחו"לבמחשב הייתי לוחצת על הלשונית ורואה את ההודעות.
אז לגבי הקישור שנתת בעבר הדגם היחיד שזמין מומלץ? והאם יש לך מידע אם הוא יכול להיות מחובר לחשמל תמיד
ולא מתחמם מהר?
אני קניתי את הסטיק הזה מההמלצה הזאתזה המכשיר שאני עובד איתו כרגע וקניתי להרבה גם לחברים וגם למשפחה וב"ה קיבלתי עליו רק ברכות
ממליץ מאוד
![]()
Benton Plug & Play Entsperrter 4G LTE WLAN-Router mit SIM-Kartensteckplatz Entsperrter Mobiler Hotspot 4G-Router für Zuhause, Outdoor, Reisen, Wohnmobile - AliExpress 7
מדליקים את הסטיק נכנסים לוויפי למטה בשורת המשימות לוחצים על שם המכשיר התחבר ואז קופץ לכם בועה עם שורה להכנסת סיסמהלא זה כותב אין אינטרנט, פתוח
אין אפשרות בכלל לכתוב סיסמא
זה הסטיק המומלץ שלייש למישהו המלצה עדכנית?
זה המכשיר שאני עובד איתו כרגע וקניתי להרבה גם לחברים וגם למשפחה וב"ה קיבלתי עליו רק ברכות
ממליץ מאוד
![]()
אז אני חוזר לאחר ניסיון אישי , ובכן הראוטר הזה טוב עשרת מונים מהראוטר של חברת huawei , יש לו סוללה חזקה פי עשר (מחזיק בערך יומיים של שימוש רצוף ללא הטענה) והוא גם מציג אחוזים של הסוללה כמה נשאר . ולעניין השאלה ששאלתי האם הוא עובד על סים של אתרוג , התשובה היא שהוא עובד מצויין , לא פחות טוב ממה שעבד עליו הסים של נטפרי. חבל שבארץ כולם קונים ראוטר נייד של huawei במחיר של 300 ש"ח בעוד יש כזה ראוטר בעלי אקספרס ב- 70 ש"ח והוא הרבה יותר טוב.
אלי , תודה שהמלצת עליו, באמת בגללך קניתי אותו, והוא באמת משהו מטורף לעומת האלה שנמכרים בארץ , ובפרט שהוא במחיר כל כך זול.
תודה רבה!!!מדליקים את הסטיק נכנסים לוויפי למטה בשורת המשימות לוחצים על שם המכשיר התחבר ואז קופץ לכם בועה עם שורה להכנסת סיסמה
הסיסמה נמצאת גם במסך של הסטיק בלחיצה על הכפתור הימני וגם מתחת לסוללה (פחות פרקטי)
אחרי החיבור כמה שניות כתוב אין אינטרנט ואז מחובר
תנסו שוב ותעדכנו
נעלם לגמריתודה רבה!!!
על מחשב אחד הצליח אפילו בלי לכתוב סיסמא, ומחשב שני נעלם בשורת המשימות הוויפי מישהו יודע איך מוצאים את זה?
עובד עם 019?זה הסטיק המומלץ שלי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים