עזרה מחפשת עבודה לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
אני פתוחה לאופציות וחשבתי על כמה כיוונים:
סייעת רפואית - איך פונים לעירייה? מי הגוף שאחראי על זה?
בניית אתרים - איך מוצאים בזה עבודה?
עבודות משרדיות - שלחתי הרבה קורות חיים ולא חזרו אלי...איך מוצאים עבודה?

• הוסף לסימניות
תנסי את מרכז כיוון
באתר העיריה יש מכרזים ודרושים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה למדת?
איזה כישורים יש לך?

• הוסף לסימניות
מה למדת?
איזה כישורים יש לך?
קודם כל אני סייעת רפואית לילדה במעון כבר שנתיים, חוץ מזה - למדתי בפרוג בניית אתרים ואני יודעת לעשות את זה טוב, אני גם יודעת לעבוד בצוות ויכולה לעבוד גם בזמני לחץ

• הוסף לסימניות
קודם כל אני סייעת רפואית לילדה במעון כבר שנתיים, חוץ מזה - למדתי בפרוג בניית אתרים ואני יודעת לעשות את זה טוב, אני גם יודעת לעבוד בצוות ויכולה לעבוד גם בזמני לחץ
תבקשי לעלות איתה לגן
אם ההורים מתעקשים,העירייה נכנעת למרות שיש עוד לפנייך.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לעלות איתה לגן, הספיקו לי שנתיים
זכותך ,אך זו בעיה כי העירייה לא מחויבת לך כי לא עבדת דרכם
לא יודעת האם ביעריית ירושלים זו משרה נחשק או פנויה,
בבי"ש לדוג' להיות סייעת רפואית היום זה מינימום תואר ראשון\תעודת הוראה והמון פרוטקציות,הזיה

• הוסף לסימניות
נראה לי שהם בסדר גמור אבל אני אתן בכל זאת, מי יכולה לבחון לי אותם בצורה מקצועית?
בתור אחת שמקבלת עשרות קו"ח לגיוס עובדים
כמה דברים בסיסיים בשבילך או בשביל מי שצריכה:
1. קורות חיים על דף אחד רצוי בPDF
2. נסיון מקצועי רלבנטי לתפקיד המוצע
3. נסיון מקצועי מהחדש יותר בסדר יורד
4. קודם כל הנסיון (אם יש ) ואח"כ ההכשרה
5. לא לרשום יותר מדי מקומות עבודה (גם אם עברתם המון לצמצם, לאחד,)

• הוסף לסימניות
בלביא, כל צד יכול להחשב שעתיים וחצי.. (בפועל לוקח פחות)
מכירה כמה (לא מירושלים) שעושות 3 הסעות ביום ומקבלות סביבות משרה מלאה.

• הוסף לסימניות
בלביא, כל צד יכול להחשב שעתיים וחצי.. (בפועל לוקח פחות)
מכירה כמה (לא מירושלים) שעושות 3 הסעות ביום ומקבלות סביבות משרה מלאה.
הייתי עכשיו באתר שלהם ולא ראיתי שצריך מלוות להסעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה