תתני למישהו מבחוץ לעבור על הקורות חיים שלך אולי צריך לשפר קצתעבודות משרדיות - שלחתי הרבה קורות חיים ולא חזרו אלי...איך מוצאים עבודה?
יש בעיריה שירות כזה בחינם לתושבי העירתתני למישהו מבחוץ לעבור על הקורות חיים שלך אולי צריך לשפר קצת
| |||
|
מרכז כיוון לא נותנים לי כלוםתנסי את מרכז כיוון
באתר העיריה יש מכרזים ודרושים
בהצלחה!
נראה לי שהם בסדר גמור אבל אני אתן בכל זאת, מי יכולה לבחון לי אותם בצורה מקצועית?תתני למישהו מבחוץ לעבור על הקורות חיים שלך אולי צריך לשפר קצת
תנסי בסניפי בית שמש או ביתר עיליתמרכז כיוון לא נותנים לי כלום
מה זה יעזור לי? אה זה כדי לשפר קורות חיים?יש בעיריה שירות כזה בחינם לתושבי העיר
הרשות העירונית לתעסוקה
טלפון: 02-6295652
קודם כל אני סייעת רפואית לילדה במעון כבר שנתיים, חוץ מזה - למדתי בפרוג בניית אתרים ואני יודעת לעשות את זה טוב, אני גם יודעת לעבוד בצוות ויכולה לעבוד גם בזמני לחץמה למדת?
איזה כישורים יש לך?
תבקשי לעלות איתה לגןקודם כל אני סייעת רפואית לילדה במעון כבר שנתיים, חוץ מזה - למדתי בפרוג בניית אתרים ואני יודעת לעשות את זה טוב, אני גם יודעת לעבוד בצוות ויכולה לעבוד גם בזמני לחץ
אני לא רוצה לעלות איתה לגן, הספיקו לי שנתייםתבקשי לעלות איתה לגן
אם ההורים מתעקשים,העירייה נכנעת למרות שיש עוד לפנייך.
זכותך ,אך זו בעיה כי העירייה לא מחויבת לך כי לא עבדת דרכםאני לא רוצה לעלות איתה לגן, הספיקו לי שנתיים
בתור אחת שמקבלת עשרות קו"ח לגיוס עובדיםנראה לי שהם בסדר גמור אבל אני אתן בכל זאת, מי יכולה לבחון לי אותם בצורה מקצועית?
עבדתי בהסעות וזה לא הכיוון, כמה בכלל מרויחים מזה?בתור תוספת הכנסה - ניתן לעשות הסעות - דרך עמותת "לביא"
הייתי עכשיו באתר שלהם ולא ראיתי שצריך מלוות להסעותבלביא, כל צד יכול להחשב שעתיים וחצי.. (בפועל לוקח פחות)
מכירה כמה (לא מירושלים) שעושות 3 הסעות ביום ומקבלות סביבות משרה מלאה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים