מחפשת ייעוץ בעניין ספציפי מאוד שדרוש מומחה רפואי לסיבוכים שנובעים מלידה, אך לא קשורים לתחום המיילדותי ולא משנה מה רמת הידע וההכרות שלו עם לידות.לא עדיף תומכת לידה מנוסה? יש להם נסיון עם הכל!
הרב יעקב איכלר-המייעץ של "בוני עולם"אשמח מאוד למידע על עסקן/ מומחה רפואי שיכול לייעץ בעניינים של לידה שעלולה להסתבך וכו'
וכן טלפון/ איש קשר של מישהו שאפשר להתייעץ איתו מטעם בית חולים הדסה עין כרם
תודה מראש
לא הבנתי, בוני עולם קשורים ללידות רגילות? (אין בעיות פוריות / הריון בסיכון)הרב יעקב איכלר-המייעץ של "בוני עולם"
בפירוש "בוני עולם" מייעצים בכל התחומים שקשורים ללידה.לא הבנתי, בוני עולם קשורים ללידות רגילות? (אין בעיות פוריות / הריון בסיכון)
אם כך, אני מודה לך.בפירוש "בוני עולם" מייעצים בכל התחומים שקשורים ללידה.
אצלי בלידה הקודמת חששו משהו שהלידה יכולה לגרום לי.אם כך, אני מודה לך.
תודה
מיהו ואיך מגיעים אליו?נפגשנו עם רגובי
הרב רגוביי עבד שנים רבות כיועץ הרפואי של עזר מציון.מיהו ואיך מגיעים אליו?
רגובי עד לפני מספר שנים ניהל את הייעוץ הרפואי בעזר מציוןמיהו ואיך מגיעים אליו?
בשנים האחרונות פתח ארגון בשם מזור.רגובי עד לפני מספר שנים ניהל את הייעוץ הרפואי בעזר מציון
כיום, הוא מועסק בעמותה אחרת,
אין לי מושג מה שמה, אולי של אחד ערבליך.
מאמינה שהציבור פה ידע לומר
וכן טלפון/ איש קשר של מישהו שאפשר להתייעץ איתו מטעם בית חולים הדסה עין כרם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים