מידע שימושי מחפשת עסקן רפואי שמתמצא ב

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למידע על עסקן/ מומחה רפואי שיכול לייעץ בעניינים של לידה שעלולה להסתבך וכו'
וכן טלפון/ איש קשר של מישהו שאפשר להתייעץ איתו מטעם בית חולים הדסה עין כרם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא עדיף תומכת לידה מנוסה? יש להם נסיון עם הכל!

• הוסף לסימניות
לא עדיף תומכת לידה מנוסה? יש להם נסיון עם הכל!
מחפשת ייעוץ בעניין ספציפי מאוד שדרוש מומחה רפואי לסיבוכים שנובעים מלידה, אך לא קשורים לתחום המיילדותי ולא משנה מה רמת הידע וההכרות שלו עם לידות.
ולכן תומכת לא רלוונטית.
אדרבה, אם את מכירה מישהי מומחית שמתמצאת לא רק בתחום המיילדותי, גם כן יעזור לי.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למידע על עסקן/ מומחה רפואי שיכול לייעץ בעניינים של לידה שעלולה להסתבך וכו'
וכן טלפון/ איש קשר של מישהו שאפשר להתייעץ איתו מטעם בית חולים הדסה עין כרם
תודה מראש
הרב יעקב איכלר-המייעץ של "בוני עולם"
0527654097
0527607302

נעזרנו בו רבות

• הוסף לסימניות
אם כך, אני מודה לך.
תודה
אצלי בלידה הקודמת חששו משהו שהלידה יכולה לגרום לי.
נפגשנו עם רגובי (היה בעזר מציון) הפנה לרופא מסויים - הגענו אליו פרטי.

יצא לי בעבר להתייעץ עם בוני עולם גם על עניינים שקשורים לבריאות האשה בעקבות לידות וידעו להפנות למקומות המתאימים

• הוסף לסימניות
מיהו ואיך מגיעים אליו?
רגובי עד לפני מספר שנים ניהל את הייעוץ הרפואי בעזר מציון
כיום, הוא מועסק בעמותה אחרת,
אין לי מושג מה שמה, אולי של אחד ערבליך.
מאמינה שהציבור פה ידע לומר

• הוסף לסימניות
רגובי עד לפני מספר שנים ניהל את הייעוץ הרפואי בעזר מציון
כיום, הוא מועסק בעמותה אחרת,
אין לי מושג מה שמה, אולי של אחד ערבליך.
מאמינה שהציבור פה ידע לומר
בשנים האחרונות פתח ארגון בשם מזור.
תוכלי לראות כאן
mazormed.org.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה